Ιντερ, Μίλαν, Γιουβέντους ρώτησαν για τον ίδιο παίκτη – «Αυτή είναι φαβορί»

Για τον ίδιο παίκτη φέρονται να ρώτησαν οι Ιντερ, Μίλαν και Γιουβέντους, σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ από Ιταλία.

Η ώρα για την έναρξη της Serie A έφτασε αλλά για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου όχι ακόμη. Και από τη στιγμή που οι μεταγραφές συνεχίζονται, συνεχίζονται και οι κινήσεις των ομάδων. Πάντα άλλωστε, ό,τι μεταγραφές κι αν έχει κάνει μια ομάδα, μπορεί να προκύψει ενδιαφέρον και για άλλους παίκτες. Και αυτό φαίνεται πως συμβαίνει με Νερατζούρι, Ροσονέρι και Μπιανκονέρι. Πάντα με βάση τα ρεπορτάζ των Ιταλών, τουλάχιστον.

Οπως, λοιπόν, αναφέρουν σήμερα διάφορα Μέσα, οι Ιντερ, Μίλαν και Γιουβέντους έκαναν κρούση για τον ίδιο παίκτη. Συγκεκριμένα, για τον Φραντσέσκο Ατσέρμπι της Λάτσιο, ο οποίος αναμένεται να φύγει. Το κλίμα, άλλωστε, είναι πολύ βαρύ για αυτόν, αφού οι ultras των Λατσιάλι τον έχουν βάλει στη μαύρη λίστα. Μια κατάσταση που δεν μπορεί να συνεχιστεί, οπότε και ο Κλαούντιο Λοτίτο περιμένει προτάσεις. Προτάσεις για 5-6 εκατ. ευρώ, αφού τόσο κοστολογεί τον Ιταλό αμυντικό, ο οποίος περιμένει.

Τα συγκεκριμένα ρεπορτάζ, μάλιστα, δεν μένουν εκεί, αλλά αναφέρουν και το φαβορί για την απόκτηση του Ατσέρμπι: Ιντερ. Οι Νερατζούρι ψάχνουν για έναν αναπληρωματικό αμυντικό, έναν παίκτη που θα πάρει τη θέση του Αντρέα Ρανόκια στο ρόστερ. Αυτοί είναι που θέλουν περισσότερο από τους άλλους δύο έναν αμυντικό και ο Σιμόνε Ιντσάγκι ξέρει πολύ καλά τον Ατσέρμπι. Εν αναμονή εξελίξεων, επομένως, οι οποίες αναμένονται για τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου. Ο λόγος, προφανής. Με τον χρόνο να πιέζει, ο Λοτίτο μπορεί να ζητήσει και λιγότερα από 5 εκατ. ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ