Ιντερ: Δυσαρέσκεια για τα παράπονα του Βεσίνο – Ετοιμος ο αντικαταστάτης

Ο Ματίας Βεσίνο εξέφρασε παράπονα για τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής στην Ιντερ και αυτό ανοίγει τον δρόμο στο κλαμπ για να προχωρήσει στην αντικατάστασή του τον Ιανουάριο.

Ο Ουρουγουανός χαφ είναι με την εθνική ομάδα της χώρας του αυτές τις ημέρες, αλλά αναφέρθηκε στους Νερατζούρι. Και αναφέρθηκε έπειτα από ερώτηση που του έγινε για το πώς ζει τη φετινή σεζόν με νέο προπονητή. «Ζω μια κατάσταση που δεν είναι αυτή που περίμενα με βάση όσα είχα συζητήσει με τον προπονητή και τη διοίκηση. Αν αυτό συνεχιστεί, πιστεύω ότι θα πρέπει να μιλήσουμε, πάντα με τον μέγιστο σεβασμό, για να βρούμε λύση. Να βρούμε μια λύση που θα είναι καλή για όλους», ήταν τα λόγια του. Λόγια που στο Μιλάνο δεν ήχησαν και τόσο καλά.

Από την άλλη όμως, τα παράπονα του Βεσίνο δίνουν την ευκαιρία στην Ιντερ να προχωρήσει στην αντικατάστασή του. Ο 30χρονος μέσος, προφανώς, δεν θεωρείται υπερπαραίτητος για τους Νερατζούρι, οι οποίοι έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη. Και δεν πρόκειται για κάποιο όνομα που θα προκαλέσει έκπληξη, αλλά για ένα όνομα γνωστό από το καλοκαίρι: Ναχιτάν Νάντες. Ο 26χρονος Ουρουγουανός χαφ της Κάλιαρι που αρέσει στους Μιλανέζους επειδή μπορεί να παίξει και δεξιά στο 3-5-2. Παίκτης με τον οποίο υπήρχε συμφωνία και το καλοκαίρι, αλλά η ομάδα της Σαρδηνίας είπε «όχι» τότε. Με έναν αστερίσκο όμως…

Η διοίκηση των Ροσομπλού είχε δώσει τον λόγο της στον Νάντες ότι αν τον Ιανουάριο προκύψει καλή πρόταση, θα τον δώσουν. Και με τα σημερινά ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι οι επαφές της Ιντερ με τον μάνατζέρ του δεν σταμάτησαν, αυτή η πρόταση μάλλον θα γίνει. Αυτό, τουλάχιστον, εκτιμούν σήμερα (15/11) ιστοσελίδες που ασχολούνται εκτενώς με το ρεπορτάζ των Νερατζούρι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ