Ιντερ: Διαλύεται η πρωταθλήτρια ομάδα της Suning στην Κίνα

Την ώρα που η Ιντερ προχωράει προς την κατάκτηση του τίτλου, η Suning ανακοίνωσε την άμεση αναστολή λειτουργίας της Jiangsu FC στην Κίνα.

Το θέμα μπορεί να μην αφορά άμεσα τους νερατζούρι, αλλά έμμεσα σίγουρα. Αποτελεί, άλλωστε, απόδειξη και όχι ένδειξη, για την κακή οικονομική κατάσταση της Suning. Οπως και για την επιθυμία της, παράλληλα, να απεμπλακεί σιγά-σιγά από τα… γύρω-γύρω, όπως είπε και ο Ζιανγκ Τζιντόνγκ πριν μία εβδομάδα.

Με ανακοίνωση, λοιπόν, έγινε γνωστό ότι η λειτουργία της Jiangsu FC σταματάει άμεσα. Η ανακοίνωση, μάλιστα, βγήκε την τελευταία μέρα της προθεσμίας εγγραφής στο νέο πρωτάθλημα. Πρωτάθλημα του οποίου κάτοχος είναι η Jiangsu, χωρίς όμως αυτό, όπως φαίνεται, να επηρεάσει τη Suning.

Οπως και να έχει, πρόκειται για νέα που δεν τα λες και ευχάριστα για την Ιντερ. Το οικονομικό πρόβλημα του ιδιοκτήτη της είναι δεδομένο και αναμένονται εξελίξεις ως το τέλος της σεζόν. Τα σενάρια για πώληση των μετοχών στην BC Partners, άλλωστε, παραμένουν. Οπως παραμένουν και αυτά που θέλουν τη Suning να προσπαθεί να πάρει δάνειο για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της.

Η τρομερή δουλειά των Κόντε – Μαρότα

Ο Αντόνιο Κόντε πάντως, έχοντας και τη βοήθεια του Μπέπε Μαρότα, δεν αφήνει την κατάσταση να επηρεάσει την ομάδα. Μπορεί οι νερατζούρι να είναι απλήρωτοι επί μήνες, αλλά αυτό δεν φαίνεται στο γήπεδο. Ούτε δίνουν την εικόνα μιας ομάδας που έχει επηρεαστεί από τη διοικητική/οικονομική αβεβαιότητα.

Γεγονός για το οποίο, αν μη τι άλλο, παίρνει τον πόντο ο προπονητής. Ειδικά από τη στιγμή που το πρόβλημα διέρρευσε στον Τύπο, θα μπορούσε εύκολα να γίνει άνω-κάτω η Ιντερ. Δεν έγινε όμως και αυτό ήταν καθοριστικό στο να παραμείνει και τελικά να γίνει φαβορί στη μάχη του τίτλου.

Μια μάχη που συνεχίζεται με τους νερατζούρι να υποδέχονται την Τζένοα, θέλοντας να κάνουν ακόμη ένα βήμα. Η ισοπαλία της Γιουβέντους στη Βερόνα δίνει τη δυνατότητα στους Μιλανέζους να ανοίξουν κι άλλο τη διαφορά, περιμένοντας και το Ρόμα-Μίλαν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ