«Η Ιντερ χρωστάει για Λουκάκου και η Γιουνάιτεντ ζήτησε παίκτη»

Εντύπωση προκαλεί ιταλική εφημερίδα με όσα αναφέρει για την Ιντερ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σχετικά με τον Ρόμελου Λουκάκου.

Οι νερατζούρι, όπως ξέρουν όλοι, έχουν σοβαρό οικονομικό θέμα αυτή τη στιγμή. Πράγμα που σημαίνει ότι είναι εύκολο να δημιουργήσει κάποιος εντυπώσεις διαδίδοντας οτιδήποτε. Δεν ξέρουμε αν αυτό κάνει σήμερα η Corriere dello Sport, πάντως ένα δημοσίευμά της προκαλεί εντύπωση.

Συγκεκριμένα, η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ιντερ δεν κατέβαλε στη Μάντσεστερ Γιουνάτεντ ένα ποσό που έπρεπε για τη μεταγραφή του Λουκάκου. Αγνωστο, γράφει η Corriere dello Sport, αν ήταν δόση ή μπόνους. Οπως και να έχει, η συμφωνία των δύο ομάδων προβλέπει ότι αν οι νερατζούρι δεν τηρήσουν κάποια προθεσμία, τότε χρωστάνε όλο το ποσό που απομένει για την αποπληρωμή της μεταγραφής.

Το ποσό που απομένει αυτή τη στιγμή, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, είναι 50 εκατ. ευρώ. Αρα, με βάση τη συμφωνία, η Γιουνάιτεντ ζητάει από την Ιντερ να ξεχρεώσει για τον Λουκάκου δίνοντας της παίκτη. Και συγκεκριμένα αναφέρει η Corriere dello Sport, τον Λαουτάρο ή τον Μίλαν Σκρίνιαρ. Τόσο ο Αργεντίνος όσο και ο Σλοβάκος, βέβαια, κοστολογούνται περισσότερο από 50 εκατ. ευρώ, οπότε στο Μάντσεστερ θα πληρώσουν τη διαφορά.

Η ιταλική εφημερίδα υποστηρίζει πως όντως έγινε αυτό, συμπληρώνοντας όμως πως είναι άγνωστο αν το εννοούν οι Αγγλοι ή αν απλά θέλουν να προκαλέσουν τους Μιλανέζους.

Οι δύο ομάδες, πάντως, έχουν πολύ καλές σχέσεις, όπως έδειξαν και οι περιπτώσες των Αλέξις Σάντσες και Ασλεϊ Γιανγκ. Μοιάζει πολύ δύσκολο, επομένως, η Γιουνάιτεντ να έκανε κάτι τέτοιο στην Ιντερ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ