Γκασπερίνι: «Αν μιλήσω θα με τιμωρήσουν για δύο μήνες»

Η Αταλάντα έπαιξε με 10 παίκτες από το 17′ κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι έγινε έξαλλος.

Οι μπεργκαμάσκι αναγκάστηκαν να αγωνιστούν με παίκτη λιγότερο για… σχεδόν όλο το παιχνίδι, μετά την αποβολή του Φρόιλερ. Μια αποβολή που προκάλεσε πολλά νεύρα, όπως δείχνουν και οι δηλώσεις του Γκασπερίνι.

«Αυτό το ματς το κατέστρεψε ο διαιτητής. Δεν ξέρω πώς θα έληγε το παιχνίδι, αναγκαστήκαμε να αμυνθούμε, κρίμα για το γκολ στο τέλος. Η αποβολή ήταν υπερβολική», είπε αρχικά ο προπονητής της Αταλάντα και στη συνέχεια ξέσπασε.

«Υπάρχει μια τάση να απαγορευθεί οποιαδήποτε επαφή σε αυτό το άθλημα. Αυτό αποτελεί αυτοκτονία για το ποδόσφαιρο. Δεν θα μιλήσω γιατί η UEFA θα με τιμωρήσει για δύο μήνες.

Δεν γίνεται να υπάρχουν διαιτητές που δεν μπορούν να ξεχωρίσουν ένα φάουλ από μια κόντρα, ένα κράτημα. Αν δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά, ας κάνουν άλλη δουλειά. Δεν είναι πυρηνική φυσική, δεν χρειάζεται να δουλεύεις στη Nasa για να το καταλάβεις», είπε ο Γκασπερίνι και συνέχισε στον ίδο ρυθμό.

«Οι διαιτητές είναι σημαντικός παράγοντας του παιχνιδιού. Εχουν τη βοήθεια του VAR, έχουν τα πάντα αλλά ακόμη και τώρα κάνουν λάθη. Τουλάχιστον απόψε παίξαμε περισσότερο, στην Ιταλία σφυρίζουν 100 φάουλ σε κάθε ματς».

Και αφού σταμάτησε κάπου εκεί να μιλάει για τη διαιτησία για να αποφύγει την τιμωρία, όπως είπε, έδωσε το σύνθημα για τη ρεβάνς.

«Το σημαντικό είναι να νικήσουμε στη Μαδρίτη. Είμαστε θυμωμένοι αλλά θα πάμε για να νικήσουμε. Είμαστε στην καλύτερη δυνατή θέση, δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο», ήταν τα λόγια του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ