Γιουβέντους: Ζητάει να φύγει ο Ρονάλντο – Εκνευρισμένοι οι συμπαίκτες του

Στο τέλος οδηγείται η σχέση της Γιουβέντους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, για τον οποίο το κλίμα είναι βαρύ στα αποδυτήρια, όπως γράφουν σήμερα οι Ιταλοί.

Οι Μπιανκονέρι, ως γνωστόν, θα πρέπει να βρουν τον τρόπο για να ανασάνει ο ισολογισμός τους. Ή θα πρέπει να πουλήσουν παίκτες ή να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του Πορτογάλου. Δεν αποκλείεται να γίνει το πρώτο, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει το δεύτερο. Γεγονός στο οποίο αναφέρονται σήμερα διάφορα ιταλικά ρεπορτάζ.

Σύμφωνα με αυτά, αν η Γιουβέντους δεν βγει στο Champions League, ο Ρονάλντο θα ζητήσει να φύγει. Αίτημα που δεν θα γίνει δεκτό με… κλάματα από τους Τορινέζους. Αν δεν έχουν τερματίσει στην 4άδα, άλλωστε, θα είναι ακόμη πιο απαραίτητο να μειωθεί το κόστος της ομάδας, άρα αποχώρηση του Πορτογάλου θα βοηθήσει πολύ.

Βαρύ κλίμα γι’ αυτόν στα αποδυτήρια

Οχι μόνο οικονομικά αλλά και στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, όμως. Αυτό είναι το δεύτερο σημαντικό σημείο των όσων γράφουν σήμερα για τον CR7 οι Ιταλοί. Συγκεκριμένα, τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για εκνευρισμό των συμπαικτών του και βαρύ κλίμα. Εκνευρισμός που προκύπτει από την αίσθηση πως ο Ρονάλντο έχει προνομιακή μεταχείρηση στη Γιουβέντους.

Το πρωί της Δευτέρας, για παράδειγμα, δεν ήταν στο προπονητικό κέντρο. Ηταν στην έδρα της Ferrari με τους Αντρέα Ανιέλι και Τζον Ελκαν. Το πρόγραμμα της Δευτέρας, βέβαια, έλεγε χαλάρωμα και αποθεραπεία. Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Πορτογάλος δεν έχασε την προπόνηση, αλλά το έχει κάνει άλλες φορές.

Η Gazzetta dello Sport, συγκεκριμένα, γράφει ότι έχει απουσιάσει από προπονήσεις λόγω υποχρεώσεων με χορηγούς. Το γεγονός αυτό, σε συνδυασμό με το ότι η ομάδα δεν πήγαινε καλά, έκανε χειρότερα τα πράγματα. Και από εκεί και πέρα, οι φωνές και τα παράπονα του Κριστιάνο προς τους συμπαίκτες του, έφερε την απομόνωσή του στα αποδυτήρια.

Ετσι, όλα δείχνουν ότι στο τέλος της σεζόν Γιουβέντους και Ρονάλντο θα βάλουν τέλος στη συνεργασία τους. Μένει να φανεί αν οι Μπιανκονέρι θα ζητήσουν και τουλάχιστον 29 εκατ. ευρώ από όποια ομάδα ενδιαφερθεί ή αν θα τον παραχωρήσουν ακόμη και ελεύθερο, εστιάζοντας στο ότι θα γλιτώσουν το συμβόλαιό του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ