Η Γιουβέντους δεν ξεχνάει τον μεταγραφικό της στόχο στη Γαλλία

Η Γιουβέντους δεν καίγεται για την απόκτηση κάποιου παίκτη άμεσα, αλλά για τη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού σκέφτεται και τον Χουσέμ Αουάρ.

Στη μεταγραφική περίοδο του περασμένου καλοκαιριού, ένα από τα ονόματα που έπαιζαν για τους μπιανκονέρι ήταν αυτό του 22χρονου Γάλλου χαφ που την απέκλεισε στο Champions League. Βασικά, για το θέσουμε πιο σωστά, η περίπτωση του Αουάρ δεν έπαιζε απλά, αλλά οι συζητήσεις όλων των εμπλεκόμενων πλευρών είχαν προχωρήσει τόσο ώστε η συμφωνία να είναι κοντά.

Τελικά, όπως ανέφεραν τότε τα ρεπορτάζ των Ιταλών, η Γιουβέντους είχε φτάσει στο σημείο που θα έπρεπε να διαλέξει: Χουσέμ Αουάρ ή Φεντερίκο Κιέζα; Για οικονομικούς λόγους οι Τορινέζοι μπορούσαν να κλείσουν τον έναν από τους δύο και τελικά επέλεξαν τον Ιταλό εξτρέμ, αφήνοντας την περίπτωση του Γάλλου χαφ.

Δεν τον ξέχασαν όμως, όπως ανέφερε το Sky Italia αργά το βράδυ της Τετάρτης, στην εκπομπή του για τις μεταγραφές. Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν εκεί, η Γιούβε έχει πάντα σημειωμένο το όνομα του Αουάρ και το γεγονός ότι απέκτησε πριν λίγες μέρες τον πιτσιρικά Μάρλεϊ Ακέ από τη Λυών, «βοηθάει» στο να μένει ανοιχτό το θέμα του Αουάρ.

Ο μάνατζερ του 22χρονου χαφ είναι και μάνατζερ του Ακέ, οπότε αυτή η μεταγραφή, υποστηρίζει το Sky Italia, βοηθάει ώστε οι δύο πλευρές να είναι πάντα σε ανοιχτή επικοινωνία, ενώ σε επίπεδο διοικήσεων οι σχέσεις των δύο κλαμπ είναι εξαιρετικές. Δεν αποκλείεται, επομένως, η Γιουβέντους να επιστρέψει το φετινό καλοκαίρι στη διεκδίκηση του Αουάρ, αφού ο στόχος είναι η απόκτηση δύο παικτών για τον χώρο του κέντρου.

Ο ένας πρέπει να είναι Ιταλός (στόχος ο Μανουέλ Λοκατέλι ης Σασουόλο), ο άλλος θα είναι από το εξωτερικό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ