Γιουβέντους – Ρόμα: Η τράμπα που σκέφτονται να κάνουν

Σε ανταλλαγή παικτών, για αγωνιστικούς και οικονομικούς λόγους, σκέφτονται να προχωρήσουν οι Γιουβέντους και Ρόμα.

Είναι μία τακτική που βολεύει τις ομάδες και ειδικά στη σημερινή εποχή με τα μειωμένα έσοδα λόγω πανδημίας. Μια τακτική που έχουν ακολουθήσει στο παρελθόν τόσο οι Μπιανκονέρι όσο και οι Τζαλορόσι. Και όχι μόνο με άλλες ομάδες, αλλά και μεταξύ τους. Πριν δύο χρόνια, άλλωστε, αντάλλαξαν τους Λούκα Πελεγκρίνι και Λεονάρντο Σπινατσόλα.

Ηταν ένα deal που είχε βοηθήσει οικονομικά και τις δύο πλευρές και ίσως γι’ αυτό σκέφτονται να το ξανακάνουν. Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζει ο ιταλικός Τύπος, αναφέροντας και τα ονόματα των υποψήφιων: Ροντρίγκο Μπεντανκούρ και Γκονσάλο Βιγιάρ. Χαφ ο ένας, χαφ και ο άλλος. Στην ηλικία των 23 ετών ο ένας, στην ηλικία των 23 ετών και ο άλλος.

Ετσι, σε Τορίνο και Ρώμη κάνουν διάφορες σκέψεις. Για να είμαστε ακριβείς, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Γιουβέντους το σκέφτεται πιο έντονα αλλά και η Ρόμα δεν είναι κάθετα αρνητική. Δέχεται να το συζητήσει. Αρκεί, όμως, να κάνει μια υποχώρηση ο Μπεντανκούρ, το συμβόλαιο του οποίου είναι υψηλότερο από του Βιγιάρ. Και αυτό είναι κάτι που παίζει τον ρόλο του.

Οι δύο ομάδες, αν το προχωρήσουν, δεν θα δυσκολευτούν να συμφωνήσουν. Οι Ρωμαίοι κοστολογούν τον Ισπανό στα 40 εκατ. ευρώ. Οι Τορινέζοι άγνωστο πόσο κοστολογούν τον Ουρουγουανό. Δεν έχει και μεγάλη σημασία αν γίνει τράμπα, όμως, γιατί τα δύο κλαμπ θα γράψουν τα ποσά που θέλουν. Πιο «δύσκολη», επομένως, η διαπραγμάτευση Ρόμα – Μπεντανκούρ, παρά αυτή ανάμεσα σε Ρόμα και Γιουβέντους.

Ημερομηνία-σταθμός η 30ή Ιουνίου

Προς το παρόν, όμως, όλα είναι θεωρητικά. Οι σκέψεις υπάρχουν, οι φήμες επίσης, το θέμα είνα αν θα προχωρήσει το θέμα. Κάτι που θα φανεί, αν είναι να γίνει, προσεχώς. Οταν θα πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν και στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου. Η οποία παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον πριν καν την τυπική έναρξή της, η οποία είναι την 1η Ιουλίου.

Γιατί; Επειδή οι ομάδες… καίγονται για τους ισολογισμούς τους, οι οποίοι κλείνουν στις 30 Ιουνίου. Και μέχρι τότε θα πρέπει να έχουν γράψει κέρδη από πωλήσεις παικτών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ