Γιουβέντους: Προβληματισμός για Ντιμπάλα, Μοράτα, Αρτούρ

Οι Πάουλο Ντιμπάλα, Αλβαρο Μοράτα και Αρτούρ Μέλο παραμένουν εκτός δράσης, αλλά το πρόβλημα για τη Γιουβέντους είναι ότι δεν ξέρει πότε θα επιστρέψουν.

Μπαίνοντας στην κρισιμότερη καμπή της σεζόν, αφού την άνοιξη κρίνονται όλα, ο Αντρέα Πίρλο περίμενε διαφορετικά τα πράγματα. Περίμενε να έχει στρώσει η ομάδα του και να μπαίνει με φούρια στην τελική ευθεία. Η κατάσταση, όμως, δεν είναι έτσι.

Οι μπιανκονέρι δεν είναι φουριόζοι και σίγουρα δεν έχουν στρώσει ως ομάδα. Ενας από τους λόγους, όπως λέει και ο προπονητής τους, είναι τα προβλήματα τραυματισμών. Το γεγονός ότι από την αρχή της σεζόν η Γιουβέντους δεν ήταν ποτέ πλήρης. Και εξακολουθεί να μην είναι.

Οι Ντιμπάλα, Μοράτα και Αρτούρ παραμένουν εκτός και κανείς δεν ξέρει πότε θα είναι ξανά… εντός. Και αυτό είναι που προκαλεί προβληματισμό στο Τορίνο. Γιατί μπορεί η κάθε περίπτωση να είναι ξεχωριστή, αλλά ο παρονομαστής είναι ο ίδιος: Αγνωστο το πότε θα είναι 100% έτοιμοι.

Τα δεδομένα για την κάθε περίπτωση

Ο Ντιμπάλα πονάει στο γόνατο εδώ και 1,5 μήνα. Υποτίθεται θα είχε επιστρέψει εδώ και 10 μέρες, αλλά παραμένει εκτός. Και όχι μόνο αυτό, αλλά συνοδεία ανθρώπου του ιατρικού τιμ πέταξε για Βαρκελώνη. Εκεί όπου θα συναντήσει έναν γιατρό που θεωρείται αυθεντία σε τέτοια θέματα. Θεωρητικά, πρέπει να είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με την Πόρτο. Κανείς δεν είναι σίγουρος όμως…

Ο Μοράτα είναι ένα μυστήριο. Είχε ίωση αρχικά, αλλά τελικά το πρόβλημα ήταν ένας ιός στο έντερο. Εδώ και εβδομάδες δεν μπορεί να προπονηθεί κανονικά, ενώ μετά το ματς στο Οπόρτο λιποθύμησε. Παραμένει εκτός κανονικών προπονήσεων, είναι εξαντλημένος και λογικά δεν υπολογίζεται για Βερόνα. Το περίεργο στην υπόθεση του Ισπανού είναι το εξής: Κανείς δεν ξέρει πότε θα απαλλαγεί 100% από αυτόν τον ιό.

Ο Αρτούρ είναι επίσης μια περίεργη περίπτωση. Επαιζε κανονικά μέχρι το ματς με τη Ρόμα, αλλά βγήκε νοκ άουτ λόγω τραυματισμού με την Αταλάντα. Πριν… μήνες. Τότε δεν είχε φανεί το πρόβλημα, αλλά ένα χτύπημα του Ρομέρο προκάλεσε ασβεστοποίηση στον Αργεντίνο. Πονάει πολύ στο σημείο που δέχθηκε το χτύπημα και κάνει διάφορες θεραπείες για να αποφευχθεί η εγχείρηση. Πότε θα επιστρέψει; Αγνωστο κι αυτό. Αν κάνει επέμβαση πάντως, δεν θα επιστρέψει τη φετινή σεζόν…

Διαβάστε τα νέα της Γιουβέντους στο italians.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ