Γιουβέντους: Για περίεργες κλήσεις παικτών από τον εισαγγελέα κάνουν λόγο στο Τορίνο

Ο εισαγγελέας του Τορίνο κάλεσε ήδη τρεις παίκτες της Γιουβέντους για κατάθεση και στο κλαμπ δεν θεωρούν τυχαία τα ονόματα.

Μπορεί επί μήνες να υπήρχε ησυχία για το συγκεκριμένο θέμα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν γινόταν δουλειά. Η εισαγγελία του Τορίνο συνέχισε την έρευνά της και τώρα αποφάσισε να καλέσει παίκτες για καταθέσεις. Οχι ως κατηγορούμενους, αλλά ως ανθρώπους ενήμερους για τα γεγονότα. Ο πρώτος, λοιπόν, που κλήθηκε για κατάθεση ήταν ο Πάουλο Ντιμπάλα και ακολούθησαν οι Αλεξ Σάντρο και Φεντερίκο Μπερναρντέσκι. Τρία ονόματα που οι άνθρωποι της Γιούβε δεν τα θεώρησαν τυχαία, σύμφωνα με όσα διέρρευσαν σε μέρος του Τύπου.

Συγκεκριμένα, στο Τορίνο θεωρούν ότι ο εισαγγελέας προσπαθεί να βρει κάτι μέσω παικτών που είναι σε περίεργη φάση απέναντι στο κλαμπ. Ο Ντιμπάλα, για παράδειγμα, έμαθε πριν λίγες μέρες ότι οι Μπιανκονέρι δεν τον θέλουν άλλο. Ο Αλεξ Σάντρο ξέρει ότι το καλοκαίρι θα φύγει ή αν μείνει θα είναι παγκίτης. Ο Μπερναρντέσκι δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει αφού το συμβόλαιο λήγει και δεν υπάρχει συμφωνία ακόμη. Το γεγονός, επομένως, ότι ο εισαγγελέας άρχισε από αυτούς, στη Γιουβέντους δεν το θεωρούν και τόσο τυχαίο.

Αν έχουν ή όχι δίκιο για ό,τι πιστεύουν, θα φανεί στην πορεία. Υπάρχει όμως και ένα άλλο όνομα που προκαλεί απορίες στο κλαμπ, σύμφωνα με όσα διαρρέει. Ποιο είναι αυτό το όνομα; Ντέγιαν Κουλουσέφσκι. Η εισαγγελία ενημέρωσε τον μάνατζερ του παίκτη ότι θα κληθεί για κατάθεση, αλλά εδώ υπάρχει ένα κενό: Ο εισαγγελέας ψάχνει το τι έγινε με τέσσερις μισθούς της σεζόν 2019-20. Τη σεζόν 2019-20, όμως, ο Κουλουσέφσκι αγωνιζόταν στην Πάρμα, ως δανεικός από την Αταλάντα. Δεν ήταν καν στη Γιούβε, δηλαδή, εκείνη την περίοδο. Η κλήση του για κατάθεση, επομένως, μάλλον δεν έχει νόημα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ