Η Γιουβέντους πάει για μεγάλη μεταγραφή κόντρα σε όλους

Η Γιουβέντους προσπαθεί να κάνει μια μεγάλη κίνηση, ειδικά με βάση τα δεδομένα της εποχής, σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ.

Ο βασικός στόχος των Μπιανκονέρι το προσεχές καλοκαίρι, ως γνωστόν, είναι η ενίσχυση στο κέντρο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι το σύνολο του Τύπου επιμένει γι’ αυτό. Δεν είναι τυχαίο, επίσης, το γεγονός ότι τις τελευταίες μέρες έχουν γραφτεί διάφορα. Αρχικά, για παράδειγμα, υπήρχαν τα ρεπορτάζ για τις επαφές με τον μάνατζερ του Ζορζίνιο. Ενας από τους παίκτες που είναι στη λίστα των Τορινέζων. Ακολούθησαν τα ρεπορτάζ περί συμφωνίας με τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, εν αναμονή των συζητήσεων με τη Λάτσιο. Και τώρα, υπάρχουν νεότερα ρεπορτάζ για τη Γιουβέντους και τον Πολ Πογκμπά. Με λίγα λόγια, μέσα σε λίγα 24ωρα αναφέρθηκαν όλα τα πιθανά σενάρια…

Είναι, όμως, εφικτή η επιστροφή του Γάλλου στο Τορίνο; Τα τελευταία ρεπορτάζ λένε ότι είναι. Λένε, βασικά, ότι οι δρόμοι που έχει μπροστά του ο Γάλλος χαφ είναι δύο: Παρίσι και Τορίνο. Παρί Σεν Ζερμέν ή Γιούβε. Και σύμφωνα με όσα λέγονται το τελευταίο 48ωρο, η κατάσταση έχει ως εξής: Ο Πογκμπά φεύγει ως ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ενδιαφέρον έχουν δείξει πολλοί, συζητήσεις όμως έχουν κάνει οι δύο ομάδες που προαναφέραμε. Τα 17 εκατ. ευρώ που παίρνει ετησίως ο Γάλλος τα έχει ξεχάσει, ξέρει ότι δεν θα τα πάρει αλλού. Ετσι, είναι διατεθειμένος να ρίξει αρκετά τις απολαβές του.

Οι προτάσεις των Παρί και Γιουβέντους στον Εντσο Ραϊόλα, ξάδερφο του Μίνο, είναι πάνω-κάτω οι ίδιες. Οπότε οι πιθανότητες των Μπιανκονέρι, λένε οι ίδιες πηγές, είναι καλές. Αν ισχύει αυτό, τότε οι Τορινέζοι προσπαθούν να κάνουν μια δυνατή κίνηση κόντρα σε όλους: Κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν, σε μια εποχή που αγωνιστικά και οικονομικά δεν είναι στα καλύτερά τους. Κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, από την οποία θα έχουν πάρει δεύτερη φορά ως ελεύθερο τον Γάλλο, τον οποίο τής πούλησαν για 105 εκατ. ευρώ. Και, τέλος, κόντρα στους ίδιους, αφού δεν συνηθίζουν να αποκτούν παίκτη που είχαν δώσει. Με εξαίρεση, το 2018, τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ