Γιουβέντους: Οι δύο υποψήφιοι για τη θέση του Μπουφόν

Ο Τζανλουίτζι Μπουφόν δεν έχει αποφασίσει οριστικά αν θα μείνει ή όχι στη Γιουβέντους, η οποία έχει δύο υποψήφιους για να τον αντικαταστήσει.

Ηταν μία είδηση που προκάλεσε μεγάλη εντύπωση από την πρώτη στιγμή. Στα 43 του χρόνια, ο Τζίτζι δεν είναι σίγουρος για το τι θέλει να κάνει. Να παραμείνει στους Μπιανκονέρι, να σταματήσει την καριέρα του ή να συνεχίσει κάπου αλλού ως βασικός. Απάντηση στο τι από τα τρία επιλέγει, δεν υπάρχει ακόμη. Και σύμφωνα με τους Ιταλούς δεν πρόκειται να υπάρξει πριν τον τελικό του κυπέλλου. Πριν το τέλος της σεζόν.

Η Γιουβέντους, όμως, δεν μπορεί να περιμένει άπραγη τον Μπουφόν και κάνει τα σχέδιά της. Ετσι, στο Τορίνο έχουν δύο υποψήφιους για να πάρουν τη θέση του. Ποιοι είναι αυτοί; Δύο πρώην. Ο Ματία Περίν και ο Εμίλ Αουντέρο. Με τα δεδομένα, όμως, να είναι διαφορετικά στς δύο περιπτώσεις.

Σε ό,τι αφορά τον Περίν, θεωρητικά τα πράγματα είναι απλά. Ο 28χρονος Ιταλός τερματοφύλακας είναι δανεικός από τους Μπιανκονέρι στην Τζένοα. Δεν είναι καθόλου δύσκολο, επομένως, να τον καλέσουν στο Τορίνο. Θεωρητικά, είπαμε. Γιατί στην πραγματικότητα τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά. Η επόμενη σεζόν οδηγεί στο Μουντιάλ και ο Περίν, λένε τα ρεπορτάζ, θέλει να παίζει συνεχώς.

Σε ό,τι αφορά τον Αουντέρο, τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ανήκει στη Σαμπντόρια, με την οποία η Γιούβε έχει πολύ καλές σχέσεις. Δεν θα είναι δύσκολο, επομένως, να υπάρξει συμφωνία για την επιστροφή του στο Τορίνο. Είτε με λεφτά είτε ακόμη και με ανταλλαγή παικτών. Οι Γενοβέζοι, άλλωστε, ενδιαφέρονται για κάποιους παίκτες από την U23 των Μπιανκονέρι. Στα συν του Αουντέρο είναι και το γεγονός ότι προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της Κυρίας. Θα βοηθήσει, δηλαδή, στη λίστα για το Champions League.

Ολα ανοιχτά για τη θέση του τερματοφύλακα

Οπως και να έχει, η Γιουβέντους θα περιμένει την απόφαση του Μπουφόν για να δει τι θα κάνει. Αν θα πρέπει, δηλαδή, να βρει αναπληρωματικό τερματοφύλακα ή αν θα συνεχίσει ο Τζίτζι. Με βασικό τον Βόιτσεκ Σέζνι ή τον… Τζίτζιο Ντοναρούμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ