Γιουβέντους: Οι 3+1 παίκτες που έχουν πρόβλημα με τον Αλέγκρι

Στο κλίμα που επικρατεί στα αποδυτήρια της Γιουβέντους στέκονται οι Ιταλοί, αναφέροντας τους 3+1 παίκτες που έχουν θέμα με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Στους Μπιανκονέρι, είναι η αλήθεια, υπάρχουν αρκετά προβλήματα. Τόσα ώστε να μην ξέρει κανείς πού να εστιάσει πρωτίστως. Η Gazzetta dello Sport, πάντως, σήμερα (23/9) εστιάζει στα αποδυτήρια. Εστιάζει, για την ακρίβεια, στους παίκτες που δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις με τον προπονητή. Και αυτοί οι παίκτες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας είναι 3+1. Συγκεκριμένα, οι «3» είναι οι Λεονάρντο Μπονούτσι, Μανουέλ Λοκατέλι, Ντούσαν Βλάχοβιτς. Οσο για τον «+1» είναι ο Ανχελ Ντι Μαρία.

Με τον Μπονούτσι, σημειώνει η Gazzetta dello Sport, το πρόβλημα φάνηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Οι δηλώσεις του παίκτη μετά τη Μπενφίκα δεν άρεσαν στον προπονητή, ο οποίος τον άφησε στον πάγκο κόντρα στη Μόντσα. Με τον Λοκατέλι, αναφέρει το ρεπορτάζ, το πρόβλημα προέκυψε από τις δηλώσεις του προπονητή. Δηλώσεις με τις οποίες τον… καθιέρωσε σαν παγκίτη, αν και ήταν αυτός που τον ήθελε οπωσδήποτε στη Γιούβε. Οσο για τον Βλάχοβιτς, το πρόβλημα του Σέρβου είναι αυτονόητο: Δεν τροφοδοτείται ποτέ σωστά αφού δεν υπάρχει οργανωμένο παιχνίδι και παράλληλα ακούει τον προπονητή να δηλώνει κάθε εβδομάδα ότι πρέπει να βελτιωθεί ως παίκτης.

Τέλος, σε ό,τι αφορά τον Ντι Μαρία, τα προβλήματα είναι δύο. Πρώτον, δεν τον διαχειρίστηκε σωστά το προπονητικό τιμ μετά το μυικό πρόβλημα στα μέσα Αυγούστου. Δεύτερον, το παιχνίδι της ομάδας. Ο Αργεντίνος, όπως και αρκετοί άλλοι παίκτες της Γιουβέντους, δεν καταλαβαίνουν τι ακριβώς θέλει ο Αλέγκρι. Και αυτό φαίνεται στο γήπεδο…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ