Γιουβέντους – Μίλαν: Η ανταλλαγή παικτών που θέλει ο Ραϊόλα

Γιουβέντους και Μίλαν θα κοντραριστούν για μια θέση στο Champions League, αλλά μπορεί να συνεργαστούν μεταγραφικά με τη «βοήθεια» του Μίνο Ραϊόλα.

Την Κυριακή, στο Τορίνο, θα γίνει ένα ματς που μπορεί να κρίνει πολλά. Μια θέση στην 4άδα, την έξοδο στο Champions League, πρεστίζ και λεφτά. Το τελευταίο, τα λεφτά δηλαδή, είναι σημαντικό θέμα πάντα. Και ειδικά αυτή την περίοδο που η πανδημία έχει… αδειάσει τα ταμεία των ομάδων. Κάτι που θα έχει επιπτώσεις, όπως έχει αναφερθεί πολλές φορές, στους ισολογισμούς τους.

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, Γιουβέντους και Μίλαν ενδέχεται να συνεργαστούν. Ηταν κάτι που είχε γραφτεί πριν εβδομάδες, στη συνέχεια ξεχάστηκε αλλά τώρα επανήλθε ως σενάριο. Και επανήλθε μέσω της La Stampa, εφημερίδας που ανήκει στην οικογένεια Ανιέλι. Εκεί, λοιπόν, γράφουν σήμερα το εξής: Μπιανκονέρι και Ροσονέρι έχουν πάντα στο μυαλό τους μια τράμπα των Φεντερίκο Μπερναρντέσκι και Αλέσιο Ρομανιόλι.

Η Γιουβέντους δεν είναι ικανοποιημένη από τον πρώτο, η Μίλαν σκέφτεται να πουλήσει τον δεύτερο. Το συμβόλαιό του, άλλωστε, λήγει σε ένα χρόνο. Ετσι, ο Ραϊόλα, ο οποίος είναι μάνατζερ και των δύο παικτών, προσφέρθηκε να βοηθήσει. Μια «βοήθεια», φυσικά, που έχει ως σκοπό να εξασφαλίσει τους δύο παίκτες με τους οποίους συνεργάζεται. Ο ένας να φύγει από τη Γιουβέντους για να πάει στη Μίλαν, ο άλλος να πάει από τη Μίλαν στη Γιουβέντους. Ολα καλά.

Αγνωστο, φυσικά, αν τα δύο κλαμπ θα προχωρήσουν σε μια τέτοια ανταλλαγή. Η προοπτική, πάντως, μπορεί να είναι συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές. Με ποιον τρόπο; Απλό. Μπορούν να συμφωνήσουν και να γράψουν ό,τι ποσά θέλουν στα βιβλία τους. Η La Stampa, ενδεικτικά, αναφέρει ότι μπορεί να γράψουν και οι δύο πλευρές κέρδος 25-30 εκατ. ευρώ από τις «πωλήσεις» των Μπερναρντέσκι και Ρομανιόλι.

Αν όντως δεν υπολογίζουν τους δύο παίκτες, τότε μάλλον δεν θα βρουν μεγαλύτερο κέρδος αλλού…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ