Γιουβέντους – Λοκατέλι: Τα βρήκαν με τη Σασουόλο στα λεφτά αλλά… δεν τα βρήκαν ξανά

Γιουβέντους και Σασουόλο συναντήθηκαν ξανά για τη μεταγραφή του Μανουέλ Λοκατέλι και η υπόθεση, τελικά, δεν έκλεισε ούτε τώρα.

Το italians.gr έγραψε στις 28 Ιουλίου για όσα απίθανα γίνονται στο συγκεκριμένο θέμα. Μια διαπραγμάτευση που άρχισε τον Ιούνιο και δεν λέει να ολοκληρωθεί… Τον Κριστιάνο Ρονάλντο ή τον Ματάις Ντε Λιχτ, για παράδειγμα, οι Μπιανκονέρι τους απέκτησαν πολύ πιο εύκολα. Πολύ πιο γρήγορα. Με τον διεθνή Ιταλό χαφ, όμως, συμβαίνουν πράγματα που έχουν φέρει τους οπαδούς των Μπιανκονέρι στα όριά τους. Και θα πρέπει να συνεχίσουν να κάνουν υπομονή…

Γιουβέντους και Σασουόλο συναντήθηκαν ξανά σήμερα για να κλείσουν το deal για τον Λοκατέλι. Ο οποίος, από την πλευρά του, έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους Μπιανκονέρι. Γεγονός που επιβεβαιώνει με κάθε τρόπο, όπως έκανε και σήμερα. Πώς; Με το να κάνει like -όπως θα δείτε παρακάτω- σε μοντάζ που τον δείχνει με φανελάκια προπόνησης της Γιούβε.

Οι Μπιανκονέρι με τους Νεροβέρντι, λοιπόν, τα είπαν ξανά από κοντά και συμφώνησαν στα λεφτά: 35 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι το ποσό. Αρχικά η Σασουόλο ήθελε 40 και οι Τορινέζοι έδιναν 30. Μετά πήγαμε στο… 38-32 και τελικά τα βρήκαν στα 35. Και πάλι, όμως, δεν υπάρχει οριστική συμφωνία! Οι δύο ομάδες συζητούν για δανεισμό με οψιόν αγοράς που θα γίνει ρήτρα υποχρεωτικής αγοράς.

Γιατί δεν τα βρήκαν και πότε θα τα βρουν…

Η Γιουβέντους, λοιπόν, πρότεινε δανεισμό και υποχρεωτική αγορά του Λοκατέλι αν βγει στο Champions League. Η Σασουόλο, όμως, θέλει κάτι… πιο σίγουρο, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ. Οι Νεροβέρντι, δηλαδή, δεν θεωρούν σίγουρο ότι οι Μπιανκονέρι θα τερματίσουν στην 4άδα! Το κατάφεραν με τον πρωτάρη Πίρλο στη χειρότερη σεζόν τους την τελευταία 10ετία, αλλά η Σασουόλο δεν το θεωρεί σίγουρο με Αλέγκρι.

Ετσι, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, θα υπάρξει… νέα συνάντηση την προσεχή εβδομάδα. Οταν και αναμένεται, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, να υπάρξει οριστικά deal.

locatelli like 1Διαβάστε τα νέα της Γιουβέντους στο italians.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ