Γιουβέντους: Ηρθε η ώρα της κρίσης για τον Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τη Γιουβέντους, η οποία επικοινώνησε με τον μάνατζέρ του.

Επί ένα χρόνο το θέμα παραμένει ανοιχτό. Από το περασμένο καλοκαίρι οι Μπιανκονέρι έκαναν πρόταση ανανέωσης στον Αργεντίνο, ο οποίος αρνήθηκε. Ετσι, μέσα στους επόμενους μήνες έπαιξαν όλα τα σενάρια. Ακόμη και αυτό του να δοθεί ο παίκτης κάπου ως αντάλλαγμα για κάποια μεταγραφή. Ή ακόμη και το να φύγει τελικά ως ελεύθερος από τους Μπιανκονέρι.

Αυτό το σενάριο, βασικά, παίζει ακόμη, αφού το συμβόλαιό του λήγει το 2022. Είναι ένα σενάριο, όμως, που στο Τορίνο δεν θέλουν να σκέφτονται καν, οπότε ήρθε η ώρα να λύσουν το θέμα. Σύμφωνα με τα σημερινά ρεπορτάζ, η Γιουβέντους ενημέρωσε τον μάνατζερ του Ντιμπάλα ότι την επόμενη εβδομάδα αρχίζουν συζητήσεις. Στόχος; Η ανανέωση του συμβολαίου του.

Η επιστροφή του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, είναι καλό νέο για τον Αργεντίνο. Ο προπονητής της Γιούβε του έχει απόλυτη εμπιστοσύνη και επιθυμεί την παραμονή του. Σύμφωνα με τον Ντιμπάλα, είναι επιθυμία και του ίδιου να παραμείνει στη Γιουβέντους, αλλά με πόσα λεφτά; Παίρνει 7,5 εκατ. ευρώ ετησίως, οι Τορινέζοι πρόσφεραν 10 πριν αρκετούς μήνες, αλλά απάντησε αρνητικά.

Με βάση την οικονομική κατάσταση, οι Μπιανκονέρι δεν πρόκειται να προσφέρουν περισσότερα από 10 εκατ. ευρώ ετησίως. Θα πρέπει, επομένως, να ρίξει ο παίκτης τις απαιτήσεις του και να υπογράψει. Θα το κάνει; Αν όντως εννοεί το ότι θέλει να μείνει στη Γιούβε για αρκετά χρόνια ακόμη, ναι. Αν δεν το κάνει όμως, θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις.

Δηλαδή πώλησή του ή παραχώρησή του κάπου για να γίνει κάποια ανταλλαγή. Γιατί στο Τορίνο δεν θέλουν με τίποτα να τον χάσουν ως ελεύθερο, αν δεν δεχθεί να ανανεώσει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ