Γιουβέντους: Επόμενος στόχος ο Παρέδες – Αρχισαν οι επαφές

Η Γιουβέντους ολοκλήρωσε τις πρώτες τρεις μεταγραφές ενόψει της νέας σεζόν και άρχισε τις συζητήσεις με τον Λεάντρο Παρέδες της Παρί Σεν Ζερμέν.

Επί χρόνια ένα από τα μόνιμα θέματα συζήτησης σχετικά με τους Μπιανκονέρι είναι η μεσαία γραμμή τους. Το πώς θα ενισχυθεί, αφού ήταν φανερό ότι υπήρχε πρόβλημα. Οι κινήσεις, επομένως, άρχισαν από το περσινό καλοκαίρι με τον Μανουέλ Λοκατέλι. Ακολούθησε τον Ιανουάριο ο Ντένις Ζακαρία και τώρα αποκτήθηκε ο Πολ Πογκμπά. Δεν αρκεί, όμως, όπως φαίνεται στον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος ζήτησε κι άλλη μεταγραφή στα χαφ. Ετσι, επανέρχεται στο προσκήνιο η περίπτωση του Παρέδες για τη Γιουβέντους.

Το όνομα του Αργεντίνου είχε ακουστεί και στις αρχές του καλοκαιριού αλλά δε δόθηκε συνέχεια. Τώρα, όμως, αρχίζουν ξανά οι φήμες και τα δημοσιεύματα, με τους Ιταλούς να υποστηρίζουν ότι έγινε η πρώτη επαφή με τον μάνατζέρ του. Οι Ιταλοί, επίσης, λένε και κάτι άλλο. Οτι ο παίκτης, δηλαδή, θέλει να φύγει από τη Γαλλία και να επιστρέψει στην Ιταλία. Εύκολο; Οχι. Δύσκολο; Οχι και πάρα πολύ. Στο Παρίσι, άλλωστε, έχουν πάρει την απόφαση να κάνουν αλλαγές και αναμένεται να είναι αρκετές.

Η Γιουβέντους, επομένως, ελπίζει για τον Παρέδες, για τον οποίο τον Ιούνιο είχε παίξει και το εξής σενάριο: Να αγοράσουν οι Μπιανκονέρι τον Μόις Κιν και να τον ανταλλάξουν με τον Αργεντίνο, αφού οι Γάλλοι έχουν σε εκτίμηση τον Ιταλό φορ. Αυτό, όμως, είχε γραφτεί τότε. Τώρα αυτό που γράφεται ότι έγινε η πρώτη συζήτηση και ότι οι δύο πλευρές θα τα ξαναπούν τις προσεχείς μέρες για να δουν τι μπορεί να γίνει.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ