Γιουβέντους: Αρνήθηκε 100 εκατ. ευρώ για τον Κιέζα και τον κάνει ηγέτη της

Πρόταση 100 εκατ. ευρώ έκανε αγγλική ομάδα στη Γιουβέντους για τον Φεντερίκο Κιέζα, ο οποίος προορίζεται για ηγέτης των Μπιανκονέρι τα επόμενα χρόνια.

Οτι είναι καλός το ήξεραν όλοι στην Ιταλία. Το είχε δείξει, άλλωστε, στη Φιορεντίνα. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι Τορινέζοι δέχθηκαν να πληρώσουν 60 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσουν. Εστω όχι άμεσα, αφού κατάφεραν καλό deal: 10 εκατ. ευρώ για τον δανεισμό ως το 2022, όταν θα δώσουν άλλα 40+10 σε μπόνους. Κι αν τα 60 εκατ. ευρώ φάνταζαν σε κάποιους πολλά πριν ένα χρόνο, τώρα φαντάζουν λίγα. Και αποδεικνύεται και στην πράξη.

Σύμφωνα με Ιταλούς και Γερμανούς δημοσιογράφους, δύο ομάδες προσέγγισαν τη Γιουβέντους για τον Κιέζα. Η μία ήταν η Μπάγερν Μονάχου, η οποία ενημερώθηκε ότι ο παίκτης δεν πωλείται. Η άλλη είναι η Τσέλσι, η οποία δήλωσε διατεθειμένη να προσφέρει 100 εκατ. ευρώ. Η απάντηση, όμως, ήταν η ίδια: Δεν πωλείται.

Οι Μπιανκονέρι πίστεψαν από την αρχή στον 23χρονο άσο και τον προορίζουν για ηγέτη τους. Από την πρώτη του σεζόν στο Τορίνο, άλλωστε, έδειξε ότι εξελίσσεται. Οτι βελτιώνεται συνεχώς. Αγωνιστικά αλλά και στη νοοτροπία. Και κατά τη διάρκεια του Euro… εκτοξεύτηκε. Ετσι, στη Γιούβε έχουν πάρει -εδώ και μήνες- την απόφασή τους και δεν την αλλάζουν για κανέναν λόγο: Θα αποτελεί έναν από τους στυλοβάτες, έναν από τους ηγέτες της ομάδας των επόμενων χρόνων.

Δεν έχει νόημα, επομένως, να γράφονται καθημερινά σενάρια για προτάσεις της μίας ή της άλλης ομάδας. Ο Κιέζα είναι ένας από τους παίκτες που η Γιουβέντους δεν πουλάει για κανέναν λόγο, κλείνοντας μια και καλή αυτή το θέμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ