Γιουβέντους: Ανακοίνωσε Λοκατέλι και δεν δίνει ούτε ευρώ για δύο χρόνια

Ο Μανουέλ Λοκατέλι είναι και επισήμως πλέον παίκτης της Γιουβέντους, η οποία τελικά πέτυχε το deal που ήθελε με τη Σασουόλο.

Την Τρίτη, έπειτα από συζητήσεις μηνών, υπήρξε τελικά συμφωνία. Μπιανκονέρι και Νεροβέρντι έδωσαν τα χέρια για τη μεταγραφή του διεθνή Ιταλού χαφ. Βράδυ Τρίτης, μάλιστα, αυτός ήταν ήδη στο Τορίνο, στο J-Hotel, ενόψει των σημερινών ιατρικών εξετάσεων. Αυτές έγιναν κανονικά και στη συνέχεια ο Λοκατέλι υπέγραψε το 5ετές συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους.

Ετσι, ένα μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ έφτασε στο τέλος του, με τους Τορινέζους να το ανακοινώνουν επισήμως. Και οι όροι της συμφωνίας με τη Σασουόλο, οι οποίοι επιβεβαιώθηκαν πλέον, είναι ακριβώς όπως τους ήθελε η Γιούβε: Διετής δανεισμός χωρίς λεφτά και αγορά του το 2023 για 37,5 εκατ. ευρώ. Για την ακρίβεια, 25 είναι το στάνταρντ ποσό και προβλέπονται άλλα 12,5 σαν μπόνους.

Με λίγα λόγια, η Γιουβέντους για τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα δώσει ούτε ευρώ για τον Λοκατέλι. Μόνο τους μισθούς του παίκτη, φυσικά. Γεγονός που εξηγεί και την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της συμφωνίας. Οι Μπιανκονέρι ήθελαν ένα τέτοιο deal για συγκεκριμένο λόγο: Του χρόνου θα πρέπει να δώσουν 40+10 εκατ. ευρώ στη Φιορεντίνα για τον Φεντερίκο Κιέζα. Παράλληλα, ενδέχεται να δώσουν άλλα 20 στην Ατλέτικο για τον Αλβαρο Μοράτα. Αυτό θα εξαρτηθεί από το τι σεζόν θα κάνει φέτος.

Για τη Γιουβέντους, επομένως, το ζητούμενο ήταν να μην επιβαρυνθεί οικονομικά άμεσα για τον Λοκατέλι και το πέτυχε.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ