Η Φροζινόνε του Νέστα έπαιξε παρά τα 14 κρούσματα κορονοϊού

Φροζινόνε. Εχει 14 κρούσματα κορονοϊού αλλά κατέβηκε κανονικά να παίξει κόντρα στην Πορντενόνε.

Η απόφαση της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής να κάνει δεκτή την έφεση της Νάπολι και να αποφασίσει την διεξαγωγή του αγώνα με τη Γιουβέντους, σημαίνει ουσιαστικά ότι το πρωτόκολλο της Ομοσπονδίας, το οποίο είναι ίδιο με αυτό της UEFA, δεν ισχύει πλέον. Ή ισχύει; Κανείς δεν ξέρει…

Για την Φροζινόνε, όπως φαίνεται, ισχύει, αφού το κλαμπ ανακοίνωσε ότι έχει 14 κρούσματα κορονοϊού (είχε τέσσερα τις προηγούμενες μέρες και τα τελευταία 24ωρα προέκυψαν άλλα δέκα), αλλά κατέβηκε κανονικά να παίξει κόντρα στην Πορντενόνε.

Η Φροζινόνε μάλιστα, στην οποία προπονητής είναι ο Αλεσάντρο Νέστα, έχει μόνο 14 παίκτες διαθέσιμους, τους 11 βασικούς και τρεις στον πάγκο, εκ των οποίων οι δύο είναι τερματοφύλακες. Με βάση το πρωτόκολλο της UEFA, όπως είχαμε δει και στο ματς Νάπολι – Αλκμάαρ, το ματς έπρεπε να γίνει και γίνεται.

Πότε ισχύει και πότε όχι, όμως, αυτό το πρωτόκολλο, είναι άλλο θέμα…

Πάρμα: Δεν μας αρέσουν αυτά, θα κατεβαίναμε και πάλι στο γήπεδο

Την ίδια ώρα, ο αθλητικός διευθυντής της Πάρμα, Μαρτσέλο Κάρλι, μιλώντας για την απόφαση της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής να δικαιώσει τη Νάπολι και να διατάξει τη διεξαγωγή του αγώνα με τη Γιουβέντους, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του είχε παίξει κανονικά κόντρα στην Ουντινέζε εκτός έδρας, παρά το γεγονός ότι είχε επτά κρούσματα κορονοϊού.

«Θα έπαιρνα ξανά την ίδια απόφαση. Πάντα την ίδια απόφαση. Εμένα δεν μου αρέσουν αυτά, ήμασταν πεπεισμένοι τότε, τόσο για την Πάρμα όσο και για το ποδόσφαιρο, ότι έπρεπε να στείλουμε ένα μήνυμα. Θέλαμε να δείξουμε ότι πρέπει να παίξουμε κόντρα σε όλους και όλα για να καταστεί εφικτό το να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω γιατί δεν πήγε στο Τορίνο η Νάπολι και δεν με νοιάζει. Εμείς θα κατεβαίναμε κανονικά στο Ούντινε άλλες δέκα φορές. Δεν αλλάζω τα πιστεύω μου για να πάρω έναν βαθμό», ήταν τα λόγια του.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ