ΦΩΤΟ: Πανό των ultras της Ιντερ για Σκρίνιαρ – Η απάντηση της διοίκησης

Οι ultras της Ιντερ κρέμασαν πανό για τον Μίλαν Σκρίνιαρ έξω από τα γραφεία του κλαμπ και στη συνέχεια τα είπαν με τη διοίκηση.

Από τη στιγμή που το θέμα Μπρέμερ στράβωσε για τους Νερατζούρι, ήταν δεδομένο ότι προέκυψε πρόβλημα. Και πρόβλημα σοβαρό, γιατί έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή η κατάσταση, συγκρούεται το αγωνιστικό συμφέρον με το οικονομικό. Και φάνηκε από την πρώτη στιγμή: Οι οπαδοί της Ιντερ απαιτούν παραμονή του Σκρίνιαρ, ενώ ο Στίβεν Ζιανγκ περιμένει λεφτά. Περιμένει, βασικά, ότι στις 31 Αυγούστου οι Νερατζούρι θα έχουν γράψει +60 εκατ. ευρώ στα έσοδα/έξοδα της μεταγραφικής περιόδου.

Οπως και να έχει, οι ultras των Μιλανέζων έκαναν σαφή τη θέση τους με το πανό έξω από τα γραφεία του κλαμπ: «Ξεκάθαρες συμφωνίες, μακρά φιλία… Ο Σκρίνιαρ δεν αγγίζεται!». Και αμέσως μετά, αντιπροσωπεία τους μπήκε στα γραφεία για να τα πουν από κοντά με τη διοίκηση. Οπως είχε γίνει και πέρυσι μετά την αποχώρηση του Αντόνιο Κόντε, δηλαδή. Τότε, τα όσα άκουσαν οι οπαδοί της Ιντερ από τους διοικούντες, τους είχαν ηρεμήσει. Τώρα, μάλλον, δεν ισχύει αυτό…

Στη συζήτηση των δύο πλευρών, οι ultras απαίτησαν την παραμονή του Σκρίνιαρ στην Ιντερ. Η απάντηση που πήραν, όμως, είναι ότι η διοίκηση, όσο κι αν το θέλει, δεν μπορεί να τους εγγυηθεί κάτι τέτοιο. Και δεν υπάρχει καμία εγγύηση, επειδή ο Στίβεν Ζιανγκ έχει ζητήσει αυτό το +60 εκατ. ευρώ στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Το θέμα, επομένως, είναι ανοιχτό και φυσικά παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον αφού θα κρίνει πολλά στους Νερατζούρι. Τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι, όσο και στο οικονομικό ή στις σχέσεις ανάμεσα σε οπαδούς και διοίκηση.

%CF%83%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B9%CE%B1%CF%81 %CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ