ΦΩΤΟ: Πανό των οπαδών της Αταλάντα εναντίον του προέδρου της

Την ώρα που όλη η Ιταλία αποθεώνει την Αταλάντα για τον τρόπο που δουλεύει, οι οπαδοί της τα έχουν βάλει με τον πρόεδρο, όπως δείχνει το πανό τους.

Πριν μία μέρα το italians.gr αποθέωνε τους Μπεργκαμάσκι για τα deals που ετοιμάζονται να κλείσουν. Συμφωνίες με την Τότεναμ, για τους Γκολίνι και Ρομέρο, που μπορεί να φέρουν 70 εκατ. ευρώ στο ταμείο. Η αποθέωση, φυσικά, δεν ήταν κάτι… αποκλειστικό. Ολη η Ιταλία, τόσο ο Τύπος όσο και οπαδοί αρκετών ομάδων, στηρίζουν τον τρόπο που δουλεύουν στο Μπέργκαμο. Κι όμως, την ώρα που η Αταλάντα παίρνει «μπράβο» από παντού, οι οπαδοί της έχουν άλλη άποψη. Και την έδειξαν με ένα πανό που κρέμασαν έξω από το προπονητικό κέντρο.

Αποδέκτης ήταν ο πρόεδρος Αντόνιο Περκάσι και το μήνυμα ήταν το εξής: Εισιτήρια διαρκείας, φιλικά, μεταγραφική περίοδος: Perca$$i μην μπερδεύεσαι, υπάρχει μια πόλη που πρέπει να σεβαστείς». Πώς προέκυψε αυτό το πανό; Ας δούμε τι αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, προσπαθώντας να εξηγήσει την κίνηση των οπαδών της Αταλάντα…

Α) Εισιτήρια διαρκείας: Με την κατάσταση που επικρατεί, οι Μπεργκαμάσκι δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν. Αν θα βγάλουν ή όχι. Αρκετές ομάδες, όπως για παράδειγμα οι Γιουβέντους και Ρόμα, δεν θα βγάλουν. Κάποιες άλλες το σκέφτονται. Σε αυτή την κατηγορία είναι η Αταλάντα.

Β) Φιλικά παιχνίδια: Το πρόβλημα των τιφόζι των Μπεργκαμάσκι έγκειται στο γεγονός ότι δεν τους επιτρέπεται η είσοδος. Το κλαμπ αποφάσισε να είναι κεκλεισμένων των θυρών τα παιχνίδια, πιθανότατα για λόγους ασφαλείας.

Γ) Μεταγραφική περίοδος: Σύμφωνα με όσα γράφουν σήμερα ΜΜΕ από το Μπέργκαμο, οι οπαδοί της Αταλάντα αντιδρούν στην πιθανότατη πώληση του Ρομέρο. Θεωρούν ότι δεν πρέπει να παραχωρηθεί και ότι η διοίκηση θέλει να τον δώσει για να πάρει λεφτά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ