ΦΩΤΟ: Πανό κατά του Ρόκο Κομίσο στη Φλωρεντία – Επενέβη η αστυνομία

Η Φιορεντίνα πούλησε στη Γιουβέντους τον Ντούσαν Βλάχοβιτς και οι οπαδοί της βάζουν στο στόχαστρο και τον Ρόκο Κομίσο σιγά-σιγά.

Οτι θα υπήρχαν αντιδράσεις, όπως έχουμε ξαναγράψει, ήταν δεδομένο. Ο Σέρβος φορ, ειδικά, έχει ακούσει τα πάντα. Τόσο από την αρχή της σεζόν, επειδή δεν ανανέωνε, όσο και τώρα που φεύγει. Και ειδικά εξαιτίας της ομάδας για την οποία φεύγει. Για να γίνει μια μεταγραφή, όμως, δεν αρκεί ο παίκτης. Θα πρέπει να πει το «ναι» και η ομάδα του και η Φιορεντίνα το είπε στην πρόταση της Γιούβε. Και αφού το είπε, θα τα ακούσει κι αυτή τώρα. Η διοίκησή της δηλαδή και ακόμη πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρος. Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ. Αυτός που ήταν αποφασισμένος να μην ξαναδώσει παίκτη στους Μπιανκονέρι μετά τον Φεντερίκο Κιέζα πέρυσι. Και τελικά φέτος δίνει τον Βλάχοβιτς.

Ετσι, μπαίνει σιγά-σιγά και ο Κομίσο στο στόχαστρο των οπαδών των Βιόλα. Αυτό φάνηκε καταρχάς μέσω των μηνυμάτων στα social media όταν οριστικοποιήθηκε η συμφωνία. «Από Φιορεντίνα γινόμαστε Fiorentus», ήταν ένα χαρακτηριστικό μήνυμα, όπως είχε μεταφέρει το italians.gr. Και η συνέχεια στις αντιδράσεις δόθηκε στην πόλη και συγκεκριμένα σε ένα από τα πιο συμβολικά μέρη της. Στο Ponte Vecchio. Εκεί, λοιπόν, οι οπαδοί των Βιόλα σήκωσαν ένα πανό για τον πρόεδρο της ομάδας. Ενα πλακάτ, για την ακρίβεια, μια φωτογραφία, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Μια φωτογραφία στην οποία ο Κομίσο εμφανίζεται σαν… Τζόκερ.

Δεν έμεινε για πολλή ώρα κρεμασμένο, πάντως, αφού επενέβη γρήγορα η δημοτική αστυνομία και το κατέβασε. «Καταδικάζουμε την προσβλητική εικόνα του ιδιοκτήτη της Φιορεντίνα, όπως καταδικάζουμε τις προσβολές και τις απειλές στον Βλάχοβιτς. Τα αθλητικά θέματα προφανώς και πρέπει να τα συζητάει η πόλη αλλά σε πολιτισμένο πλαίσιο», ήταν το σχόλιο της Μπενεντέτα Αλμπανέζε, υπεύθυνη ασφαλείας του δήμου Φλωρεντίας.

%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%BF %CF%84%CE%B6%CE%BF%CE%BA%CE%B5%CF%81Διαβάστε τα νέα της Φιορεντίνα στο italians.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ