ΦΩΤΟ: Πανό κατά του αρχηγού Πελεγκρίνι από οπαδούς της Ρόμα

Θέμα από το πουθενά προέκυψε στη Ρόμα με τον Λορέντσο Πελεγκρίνι, ο οποίος έδωσε ευχές σε… λάθος άτομο.

Είνα γνωστό εδώ και πολλά χρόνια ότι στη Ρώμη δεν θέλουν και πολύ για να ξεσηκωθούν. Και όχι απαραίτητα με την καλή έννοια. Είναι, επίσης, γνωστό ότι για ένα μέρος του κόσμου, οι παίκτες… απαγορεύεται να έχουν σχέσεις με τους αντιπάλους τους. Αν συνδυάσουμε αυτά τα δύο, θα καταλάβουμε τι έγινε στην προκειμένη περίπτωση.

Πριν δύο μέρες λοιπόν, στις 20 του μήνα, είχε γενέθλια ο Τσίρο Ιμόμπιλε. Ο σκόρερ της Λάτσιο δέχθηκε ευχές από πάρα πολύ κόσμο και ανάμεσά τους ήταν και ο Πελεγκρίνι. Οι δυο τους, άλλωστε, έχουν εξαιρετικές σχέσεις, αφού είναι και συμπαίκτες στην εθνική ομάδα.

Ετσι, ο αρχηγός της Ρόμα θεώρησε απολύτως λογικό το να ευχηθεί στον Ιμόμπιλε για τα γενέθλιά του. «Πολλές ευχές αδερφέ», έγραφε το μήνυμα του τζαλορόσο προς τον λατσιάλε και ένα μέρος των οπαδών της ομάδας του ξεσηκώθηκαν.

Και αφού ξεσηκώθηκαν, αποφάσισαν να κρεμάσουν και ένα πανό στη Ρώμη για να δείξουν την αντίδρασή τους. «Ο Πελεγκρίνι δεν είναι ο αρχηγός μου», έγραφε αυτό και έφερε την υπογραφή Brigata De Falchi. Στο θέμα, βέβαια, δε δόθηκε συνέχεια, αλλά είναι ακόμη μία απόδειξη του πόσο εύκολα μπορεί να παρεξηγηθεί κάτι στη Ρώμη.

Οπως και να έχει, ο Ιταλός χαφ δεν θα σταθεί σε αυτό το πανό, αφού ακολουθούν σημαντικά παιχνίδια. Κι αν στο Europa League η Ρόμα απλοποίησε πολύ τα πράγματα με το εκτός έδρας 2-0 επί της Μπράγκα, στη Serie A γίνεται χαμός. Η μάχη για την έξοδο στο Champions League μαίνεται και την Κυριακή οι τζαλορόσι υποδέχονται τη Μίλαν!

Κι όλα αυτά, σε μια περίοδο που Ρόμα και Πελεγκρίνι έχουν αποφασίσει να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με την υπογραφή νέου συμβολαίου.

%CF%80%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CE%BA%CF%81%CE%B9%CE%BD%CE%B9 %CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%BF 1

Διαβάστε τα νέα της Ρόμα στο italians.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ