ΦΩΤΟ: Οι ultras της Ιντερ απάντησαν στον Λουκάκου με ένα πανό

Ο Ρομέλου Λουκάκου εξέφρασε την αγάπη του για την Ιντερ και την επιθυμία του να επιστρέψει, αλλά οι ultras των Νερατζούρι δεν πείστηκαν.

Ο Βέλγος φορ αποφάσισε να δώσει συνέντευξη στο Sky, αλλά καλύτερα θα ήταν να μην το έκανε. Τα όσα είπε, άλλωστε, για τα συναισθήματά του για τους Νερατζούρι, προκάλεσαν απαξιωτικά σχόλια. Αρκεί μια βόλτα στους λογαριασμούς των κυριότερων Ιταλών δημοσιογράφων στα social media για να δει ο καθένας ότι ο Big Rom δεν έπεισε κανέναν. Για την ακρίβεια, μάλλον τα έκανε χειρότερα τα πράγματα. Και αυτό αποδεικνύεται και από το πώς υποδέχθηκαν τη συνέντευξή του οι οπαδοί της πρώην ομάδας του. Οι ultras της Ιντερ, λοιπόν, σχολίασαν τα λεγόμενα του Λουκάκου. Και το έκαναν με ένα πανό που κρέμασαν στο Μιλάνο.

Ενα πανό, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω στη σχετική φωτογραφία, γράφοντας το εξής: «Δεν μετράει αυτός που φεύγει με τη βροχή. Μετράει αυτός που μένει με την καταιγίδα! Ciao Romelu». Ετσι απλά, λοιπόν, οι οργανωμένοι οπαδοί των Νερατζούρι έβαλαν στη θέση του τον Βέλγο. Καλές οι δηλώσεις αγάπης για τους Μιλανέζους, καλοί οι όρκοι για επιστροφή, αλλά δεν πείθει κανέναν. Και το γιατί δεν πείθει κανέναν, είναι απλό: Οταν είδε ότι έφυγε ο Αντόνιο Κόντε και πουλήθηκε ο Ασράφ Χακίμι, επέλεξε να… το σκάσει. Επέλεξε τα περισσότερα λεφτά της Τσέλσι, την οποία έλεγε ότι αγαπούσε από μικρό παιδί.

Δεν του φταίει κανείς…

Τώρα, βέβαια, λέει ότι αγαπάει ακόμη περισσότερο την Ιντερ, αλλά ο Λουκάκου δεν το σώζει. Η ομάδα, άλλωστε, τα πάει μια χαρά και φέτος χωρίς να έχει αυτόν στην επίθεσή της. Και ακόμη κι αν -γιατί το μέλλον δεν το ξέρει κανείς- τα πράγματα στραβώσουν στη συνέχεια, για τον Λουκάκου δεν θα αλλάξουν γνώμη. Αυτός κρίθηκε ήδη και ο βαθμός που πήρε, σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά του απέναντι τους, είναι κάτω από τη βάση. Και δεν του φταίει και κανένας…

2021123103

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ