ΦΩΤΟ: Ο παίκτης της Μίλαν με τη φανέλα της Γιουβέντους στο δωμάτιο

Το να έχει φανέλα της Γιουβέντους στο δωμάτιό του ένας παίκτη της Μίλαν, δεν είναι και ό,τι πιο σύνηθες.

Ζούμε σε μια εποχή που τα social media κυριαρχούν. Ολοι ασχολούνται με αυτά και ειδικά τα δημόσια πρόσωπαδεν σταματούν τις αναρτήσεις. Για οτιδήποτε κάνουν. Ετσι, μπορεί ο καθένας να μαθαίνει πώς περνάει την ώρα του, για παράδειγμα, ο κάθε ποδοσφαιριστής.

Ο Τεό Ερναντέζ των ροσονέρι, την περνάει παίζοντας στο playstation και κάνοντας πλάκες στη σύντροφό του. Και αυτή, όπως φαίνεται, απαντάει. Οπως έκανε τώρα, ρίχνοντας κάτι που μοιάζει σαν μακαρόνια στο κεφάλι του Γάλλου.

Ο αριστερός μπακ της Μίλαν έπαιζε στο playstation, το έτερον ήμισυ του έκανε πλάκα και ανέβασε τη φώτο στα social media. Κίνηση που προκάλεσε πολλά σχόλια, όχι για το παιχνίδι τους αλλά για τη φανέλα της Γιουβέντους.

Οπως μπορείτε να δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες, ο Ερναντέζ έχει στο δωμάτιό του μια φανέλα των μπιανκονέρι. Δεν απαγορεύεται φυσικά, ούτε πρόκειται για κάτι… ύποπτο. Εχει την πλάκα του κι αυτό όμως, με αποτέλεσμα στα social media να υπάρξουν διάφορα σχόλια.

Οι οπαδοί των Μιλανέζων γράφουν πως με αυτή καθαρίζει το πάτωμα, αυτοί των Τορινέζων τον καλούν στην «ομάδα της καρδιάς του» και η ζωή συνεχίζεται… Και συνεχίζεται με τον Τεό να εκφράζει συνεχώς, με κάθε τρόπο, τη χαρά του για το γεγονός ότι είναι ροσονέρο. Και την επιθυμία του να παραμείνει τέτοιος για πολλά χρόνια ακόμη…

Το μυαλό στο γήπεδο

Ο,τι φανέλα κι αν έχει στο δωμάτιό του ο Τεό πάντως, Μίλαν και Γιουβέντους… αδιαφορούν. Τόσο οι ροσονέρι όσο και οι μπιανκονέρι είναι συγκεντρωμένοι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι οποίες συνεχίζονται το Σάββατο. Οι Μιλανέζοι εκτός έδρας με τη Σπέτσια, οι Τορινέζοι εκτός έδρας με τη Νάπολι. Και η μεταξύ τους διαφορά στο +7 για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι, με αυτή του Αντρέα Πίρλο να έχει ένα ματς λιγότερο.

theo juventus 1

theo juventus2 1
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την
πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ