ΦΩΤΟ: Μέλος της οικογένειας Ανιέλι σχολίασε την Ιντερ και έγινε χαμός

Η Ιντερ είναι σε μια δύσκολη κατάσταση όπως δείχνουν τα γεγονότα και το σχόλιο ενός μέλους της οικογένειας Ανιέλι προκάλεσε χαμό στα social media.

Οταν οι Νερατζούρι πανηγύριζαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όλα έδειχναν καλά. Δεν ήταν όμως… Καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν άλλωστε, όπως τόνισε και το italians.gr μεταφέροντας πολλά ρεπορτάζ, αναζητούνταν χρήματα. Ηταν γνωστό σε όλους, δηλαδή, ότι υπήρχε οικονομικό πρόβλημα. Μετά την κατάκτηση του τίτλου όμως και την είσοδο των Αμερικάνων του Oaktree, όλοι πίστευαν πως τα πράγματα θα έστρωναν. Μέχρι που ήρθε η μεταγραφική περίοδος…

Η πώληση του Ασράφ Χακίμι και ειδικά αυτή του Ρομέλου Λουκάκου σόκαρε τους οπαδούς της Ιντερ. Παράλληλα, προκάλεσε μεγάλη εντύπωση και στους οπαδούς των άλλων ομάδων. Και όταν μιλάμε για τους παραδοσιακούς αντιπάλους της, για Γιουβέντους και Μίλαν, μάλλον δεν… τα βάφουν μαύρα. Η αποδυνάμωση των Νερατζούρι είναι καλά νέα για τους Μπιανκονέρι και τους Ροσονέρι, αλλά δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Και αυτό δεν το λέμε εμείς, αλλά μέλος της οικογένειας Ανιέλι.

Συγκεκριμένα, ο Λάπο Ελκαν, αδερφός του Τζον και ξάδερφος του Αντρέα Ανιέλι, πήρε θέση μέσω Twitter. Και το έκανε γράφοντας κάτι που προκάλεσε αντιδράσες και στις δύο πλευρές.

«Εμένα δεν μου αρέσει να βλέπω μια μεγάλη ομάδα όπως η Ιντερ σε τέτοια δυσκολία. Και πιστεύω πως είναι για… μέτριους ανθρώπους το να πανηγυρίζουν μια δύσκολη στιγμή ενός αντιπάλου», έγραψε ο Ελκαν και στα σχόλια έγινε ένας χαμός. Τόσο από οπαδούς της Γιούβε, όσο και από αυτούς της Ιντερ.

Από το φετινό πρωτάθλημα μέχρι το καλοκαίρι του 2006…

Οι Ιντερίστι τονίζουν ότι πριν λίγους μήνες πανηγύρισαν το πρωτάθλημα και ότι μπαίνουν λεφτά στο ταμείο. Δεν δέχονται, δηλαδή, τη… συμπόνοια του μετόχου των Μπιανκονέρι. Οι Γιουβεντίνοι, από την άλλη πλευρά, υπενθυμίζουν την αντίδραση της Ιντερ και των οπαδών της το 2006, με το Calciopoli. Και κάπως έτσι, πριν αρχίσει η σεζόν, έχουμε ένα διαδικτυακό… derby d’ Italia.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ