ΦΩΤΟ: Η Λίγκα μπορεί να απορρίψει τη φανέλα-έκτρωμα της Ιντερ

Η Ιντερ έχει επιλέξει μια πολύ ιδιαίτερη φανέλα για 4η την επόμενη σεζόν και η Λίγκα της Serie A μπορεί να την απορρίψει.

Τα τελευταία χρόνια τα πράγματα γίνονται όλο και χειρότερα. Το marketing επελαύνει και οι εταιρείες ένδυσης το παρακάνουν. Ετσι, ειδικά σε ό,τι αφορά την 3η ή την 4η φανέλα της κάθε ομάδας, βλέπουμε… τρελές εμπνεύσεις. Ή και τερατουργήματα, όπως θέλει ο καθένας το λέει. Σαν την 4η φανέλα της Ιντερ για την επόμενη σεζόν, δηλαδή.

Η Nike σχεδίασε μία φανέλα η οποία εντυπωσίασε αμέσως μόλις διέρρευσε. Οχι με την καλή έννοια όμως… Αυτή η φανέλα, για κάποιον λόγο, εγκρίθηκε από τους νερατζούρι. Δεν είναι καθόλου σίγουρο, όμως, ότι θα εγκριθεί και από την ιταλική Λίγκα. Ο λόγος; Ο κανονισμός της.

Σύμφωνα με αυτόν, η φανέλα κάθε ομάδας πρέπει να έχει το πολύ τρία χρώματα. Η φανέλα στην οποία αναφερόμαστε, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, έχει περισσότερα. Ετσι, όπως γράφει το Calcio & Finanza, είναι πολύ πιθανό η Serie A να μην επιτρέψει στους Μιλανέζους να τη χρησιμοποιήσουν.

Προσοχή: Δεν εννοούμε ότι η φανέλα, αν απορριφθεί, θα πρέπει να αποσυρθεί. Οχι. Θα συνεχίσει να πωλείται από τα καταστήματα της ομάδας και όποιος θέλει μπορεί να την αγοράσει. Εννοούμε ότι η Ιντερ δεν θα μπορεί να φορέσει αυτή τη φανέλα σε επίσημα παιχνίδια. Και μάλλον αυτό δεν θα στενοχωρήσει καθόλου τους οπαδούς της.

Αν και υπάρχει περιθώριο για συζητήσεις, αφού η ομάδα έχει το δικαίωμα να ζητήσει εξαίρεση. Δύσκολο να γίνει αυτή δεκτή, αλλά όχι και απίθανο.

Το μυαλό στη Σασουόλο για το +11

Τον Αντόνιο Κόντε και τους παίκτες του, πάντως, αυτό δεν τους ενδιαφέρει καθόλου αυτή τη στιγμή. Αντιθέτως, το μυαλό τους είναι αποκλειστικά στο ματς της Τετάρτης με τη Σασουόλο στο Meazza. Ενα εξ αναβολής παιχνίδι, στο οποίο οι νερατζούρι έχουν τη δυνατότητα να πάνε στο +11 από τη Μίλαν. Και σε μια τέτοια περίπτωση, η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι ακόμη πιο κοντά.

%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81 %CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB%CE%B12Διαβάστε τα νέα της Ιντερ στο italians.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ