ΦΩΤΟ: Επικό πρωτοσέλιδο στη Σκωτία για τον τελικό του Euro 2020

Ο τελικός του Euro 2020 απέχει μία μέρα και στη Σκωτία δεν έχουν κανένα πρόβλημα να εκφράσουν την υποστήριξή τους στην εθνική Ιταλίας.

Είναι ένα ματς που θα διεξαχθεί με άνιση μάχη στην εξέδρα, αφού στην ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία δόθηκαν μόλις 7.500 εσιτήρια. Είναι δεδομένο, επομένως, ότι το παιχνίδι θα είναι κανονικά εντός έδρας για την Αγγλία. Εξω από το γήπεδο όμως, σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, η εθνική Ιταλίας θα έχει πολύ περισσότερους υποστηρικτές. Και σε αυτούς, φυσικά, λογίζονται και οι Σκωτσέζοι.

Αυτό φαίνεται και από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας The National, η οποία, όπως λέει, θέλει μια ανεξάρτηση Σκωτία. Αδιάφορο μάς είναι αυτό, βασικά. Παράλληλα, όμως, θέλει και τη Σκουάντρα Ατζούρα πρωταθλήτρια Ευρώπης. Και φυσικά τους στηρίζουμε γι’ αυτό. «Σώσε μας Ρομπέρτο, είσαι η τελευταία μας ελπίδα. Δεν μπορούμε να τους αντέξουμε άλλα 55 χρόνια να καμαρώνουν γι’ αυτό», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο πρωτοσέλιδο.

Στο οποίο, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο Ρομπέρτο Μαντσίν παρουσιάζεται σαν… braveheart! Και σαν τέτοιος, η ελπίδα των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων είναι ότι την Κυριακή θα πανηγυρίζει την κατάκτηση του Euro.

%CF%83%CE%BA%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%B1 %CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B4%CE%BF 1Διαβάστε στο italians.gr

Ετσι περιμένει τον τελικό η εθνική Ιταλίας – Το ημερολόγιο του Πεσίνα

Ο Κόντε δίνει το σύνθημα στην εθνική Ιταλίας: «Ετσι θα νικήσουμε την Αγγλία»

Εθνική Ιταλίας: Η βρετανική κυβέρνηση ακυρώνει πτήσεις με Ιταλούς οπαδούς

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ