Φιορεντίνα: Αγωνία για Βλάχοβιτς – Ιταλική ομάδα μίλησε με τον μάνατζερ

Ο Ντούσαν Βλάχοβιτς δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του με τη Φιορεντίνα και ο Ρόκο Κομίσο δεν κρύβει τα νεύρα του, εν μέσω διαφόρων φημών.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου στη Φλωρεντία επικρατούσαν χαμόγελα. Οχι μόνο για το θετικό ξεκίνημα της ομάδας στο πρωτάθλημα, αλλά και για βασικό επιθετικό της. Ηταν τότε που τα ιταλικά ρεπορτάζ έκαναν λόγο για επικείμενη συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου του. Τότε που γραφόταν ότι ο Βλάχοβιτς θα πάρει περισσότερα λεφτά ετησίως από οποιονδήποτε παίκτη στην ιστορία της Φιορεντίνα. Από τότε, όμως, πέρασε σχεδόν ένας μήνας και εξέλιξη δεν υπάρχει. Αντιθέτως, υπάρχουν νεύρα.

«Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Αυτό το θέμα είναι ανοιχτό εδώ και πολλούς μήνες και δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Ο Ντούσαν μου λέει να μιλήσω με τον μάνατζέρ του, ο μάνατζέρ του μου λέει να μιλήσω με τον Ντούσαν… Αν ανησυχώ; Εννοείται ότι ανησυχώ και εκνευρίζομαι. Ο μάνατζερ θα πρέπει να έρθει στη Φλωρεντία για συζητήσεις και ο Ντούσαν πρέπει να σκεφτεί όσα κάναμε γι’ αυτόν», είπε τώρα ο Ρόκο Κομίσο. Δηλώσεις που δείχνουν -το είπε ξεκάθαρα άλλωστε- ανησυχία και εκνευρισμό.

Συναισθήματα που γίνονται πιο έντονα λόγω των φημών που κυκλοφορούν. Τι λένε αυτές; Οτι ο μάνατζερ του 21χρονου Σέρβου έχει μιλήσει με άλλη ιταλική ομάδα και συγκεκριμένα τη Γιουβέντους. Πριν μήνες ήταν οι Μίλαν και Ιντερ αυτές που ακούγονταν, τώρα είναι οι Μπιανκονέρι. Οι οποίοι, από την πλευρά τους, δεν επιβεβαιώνουν, αλλά οι φήμες επιμένουν. Και όσο ο Βλάχοβιτς δεν ανανεώνει με τη Φιορεντίνα, είναι δεδομένο ότι οι φήμες θα ενταθούν. Είτε για τη Γιούβε, είτε για κάποια άλλη ομάδα.

Ανανέωση ή πώληση με λιγότερα…

Οπως και να έχει, το θέμα παραμένει ανοιχτό και όλα είναι πιθανά. Συμπεριλαμβανομένου φυσικά και του ενδεχόμενου να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2023. Αν δεν το ανανεώσει, οι Βιόλα θα πρέπει να τον πουλήσουν το ερχόμενο καλοκαίρι. Και όχι με όσα λεφτά θα ήθελαν, αφού θα απομένει μόνο ένας χρόνος συμβολαίου…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ