Εξελίξεις με τον άνθρωπο που έκλεψε 30 εκατ. ευρώ από τον Κόντε

Την ώρα που βλέπει ότι όλα του πάνε καλά με την Ιντερ, ο Αντόνιο Κόντε ελπίζει να πάνε όλα καλά και οικονομικά.

Η νίκη επί της Μίλαν στο ντέρμπι ήταν ένα μήνυμα προς όλους. Οι νερατζούρι επιβλήθηκαν με 3-0, πήγαν στο +4 και είναι ξεκάθαρο φαβορί για το πρωτάθλημα. Λογικό είναι, επομένως, να σκέφτεται κάποιος ότι ο Κόντε είναι μέσα στη χαρά. Και όντως είναι σε ό,τι αφορά την ομάδα του, αλλά ελπίζει να χαρεί και έξω από το γήπεδο. Για οικονομικούς λόγους.

Αυτοί δεν αφορούν στο πρόβλημα ρευστότητας της Ιντερ, αλλά στο δικό του. Πρόκειται για μια υπόθεση που σχετίζεται με το διάστημα που ο τεχνικός των νερατζούρι ήταν στην Τσέλσι. Στο Λονδίνο, λοιπόν, γνώρισε τον Μάσιμο Μποκίκιο. Ποιος είναι αυτός; Ιδιοκτήτης διάφορων εταιριών στη Βρετανία και… ειδικός στις επενδύσεις. Ετσι, τουλάχιστον, πίστευαν όσοι έρχονταν σε επαφή μαζί του.

Ανάμεσά τους και ο Κόντε, ο οποίος του εμπιστεύθηκε το ποσό των 30,6 εκατ. ευρώ για να το επενδύσει. Οσο είδατε εσείς επενδύσεις, όμως, άλλο τόσο είδε και ο Αντόνιο… Ο Μποκίκιο, όπως αποδείχθηκε, δεν έδωσε ποτέ τα (περισσότερα) λεφτά που έπρεπε σε όσους τον εμπιστεύτηκαν. Και δεν τα έδωσε επειδή οι βρετανικές Αρχές τον υπέδειξαν σαν… απατεώνα.

Είχε και πίνακα του Πικάσο…

Ο Κόντε αμέσως κινητοποιήθηκε και έδωσε ό,τι στοχεία είχε στη διάθεσή του, ελπίζοντας να σώσει ό,τι σώζεται. Να πάρει πίσω, δηλαδή, όσο το δυνατόν περισσότερα από τα 30,6 εκατ. ευρώ που έκαναν φτερά. Αγνωστο αν θα καταφέρει κάτι και τι, αλλά προς το παρόν υπάρχει μια εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, οι ιταλικές Αρχές προχώρησαν στην κατάσχεση αντικειμένων του Μποκίκιο, αξίας 10,9 εκατ. ευρώ. Ανάμεσά τους, μάλιστα, είναι και ένας πίνακας του Πικάσο. Και με την εισαγγελία στο Μιλάνο να τον κατηγορεί -μεταξύ άλλων- και για ξέπλυμα χρήματος, ο Κόντε ελπίζει ότι η περιπέτεια θα έχει αίσιο τέλος. Για να μπορέσει να χαρεί ακόμη περισσότερο και το πώς εξελίσσονται τα πράγματα με την Ιντερ…

Διαβάστε τα νέα της Ιντερ στο italians.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ