Εξαλλος ο Καπέλο: «Αυτό που έκανε ο Ρονάλντο είναι ασυγχώρητο»

Εκνευρισμένος με τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν ο Φάμπιο Καπέλο μετά τον αποκλεισμό της Γιουβέντους από την Πόρτο.

Το σκορ του πρώτου αγώνα έδινε προβάδισμα στους Πορτογάλους αλλά όλοι, λίγο-πολύ, περίμεναν πρόκριση των μπιανκονέρι. Πρόκριση που δεν ήρθε όμως, αφού η ομάδα του Αντρέα Πίρλο… κατάφερε να δεχθεί δύο γκολ. Και σαν «κατόρθωμα» το βλέπει και ο Καπέλο, όπως φάνηκε.

Στο στούντιο του Sky Italia προσπάθησαν να αναλύσουν τα πως και τα γιατί του αποκλεισμού, με τον Καπέλο να στέκεται στα λάθη. Αυτά τα λάθη που έκαναν και στα δύο παιχνίδια οι μπιανκονέρι, χαρίζοντας γκολ στους αντιπάλους τους.

«Η Γιουβέντους κάνει παιδικά λάθη και με εκνευρίζει. Στο πρώτο ματς ξεκινάει κάνοντας το λάθος που δίνει έτοιμο το 1-0 στην Πόρτο. Μετά πιάνονται όλοι στον ύπνο στην πρώτη φάση του δεύτερου ημιχρόνου και γίνεται το 2-0. Τώρα, απόψε, είναι λάθος του Ντεμιράλ το πέναλτι για το πρώτο γκολ των Πορτογάλων. Αρκούσε να μείνει πίσω του, δεν χρειαζόταν να πέσει στον παίκτη», είπε ο Καπέλο και μετά εστίασε στον Ρονάλντο.

«Το λάθος του Ντεμιράλ είναι πολύ σοβαρό αλλά αυτό που έκανε ο Κριστιάνο είναι χειρότερο, είναι ασυγχώρητο. Δεν γίνεται να γυρνάς έτσι όταν είσαι στο τείχος. Δεν γίνεται οι ποδοσφαιριστές να φοβούνται τη μπάλα. Αυτό που έκανε ο Ρονάλντο είναι ασυγχώρητο», επέμεινε ο Καπέλο.

Πώς θα αντιδράσουν οι μπιανκονέρι;

Ασυγχώρητο ή όχι, σημασία έχει το αποτέλεσμα. Η Γιουβέντους αποκλείστηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στους «16» του Champions League και αυτό συνιστά αποτυχία. Τόσο για την ομάδα, όσο και για τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της, ο οποίος παρουσιάστηκε πολύ κακός και στα δύο παιχνίδια με την Πόρτο.

Και από εδώ και πέρα, έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια, το πώς θα αντιδράσουν δηλαδή οι μπιανκονέρι σε αυτό το αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ