Εθνική Ιταλίας: Νέος τραυματισμός και αίτημα στην UEFA για αλλαγή του

Το Euro δεν αρχίζει και με τον καλύτερο τρόπο για την εθνική Ιταλίας, η οποίας αντιμετωπίζει νέο πρόβλημα τραυματισμού.

Η Σκουάντρα Ατζούρα έχει ήδη σταθεί άτυχη ενόψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Εχει χάσει τον Νικολό Τζανιόλο και δεν υπολογίζει για το πρώτο ματς τον Μάρκο Βεράτι. Πριν λίγες μέρες, η ατυχία εμφανίστηκε ξανά με τον τραυματισμό του Στέφανο Σένσι. Εξω αυτός, μέσα ο Ματέο Πεσίνα. Και τώρα προκύπτει νέο πρόβλημα, το οποίο επίσης αφορά στο χώρο του κέντρου. Και στον Λορέντσο Πελεγκρίνι, συγκεκριμένα.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης, κάποιοι παίκτες έμειναν για να προπονηθούν στα φάουλ. Ενας εξ αυτών ήταν και ο αρχηγός της Ρόμα, ο οποίος όμως ένιωσε ενοχλήσεις. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, υπήρχε ένα πρόβλημα από το ντέρμπι από τις 15 Μαΐου και το ντέρμπι της Λάτσιο. Πρόβλημα που εμφανίστηκε ξανά, μία μέρα πριν την έναρξη του Euro.

Ετσι, η ομοσπονδία έκανε αίτημα στην UEFA για αντικατάσταση του Πελεγκρίνι με τον Γκαετάνο Καστροβίλι της Φιορεντίνα. Ο παίκτης, μάλιστα, έχει ήδη ειδοποιηθεί να μεταβεί στη Ρόμα, όπου θα βρίσκεται από σήμερα η εθνική Ιταλίας. Εκεί, άλλωστε, θα παίξει και τα τρία παιχνίδια του ομίλου με Τουρκία, Ουαλία και Ελβετία.

Ο τραυματισμός του Πελεγκρίνι, φυσικά, αποτελεί δυνατό χτύπημα για τους Ατζούρι. Η ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, άλλωστε, υπολογίζει φέτος σε ένα πολύ καλό κέντρο. Και ξαφνικά βλέπει ότι σε αυτή τη γραμμή προκύπτει το ένα πρόβλημα μετά το άλλο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ