Ερχονται ενισχύσεις από τις ΗΠΑ για τη Ρόμα – Το πλάνο των Φρέντκιν

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ετοιμάζεται για την άφιξη στην Ιταλία, οι οπαδοί της Ρόμα περιμένουν μεταγραφές και η διοίκηση αναζητεί «συμπαίκτες».

Η αλήθεια είναι πως στο ρεπορτάζ των Τζαλορόσι επικρατεί ηρεμία τις τελευταίες εβδομάδες. Ονοματολογία δεν υπάρχει σε τέτοιο βαθμό όσο σε άλλες ομάδες και γενικά τα νέα είναι λίγα. Αυτό, φυσικά, δεν είναι απαραίτητα κακό. Ας μην ξεχνάμε, στο κάτω-κάτω, ότι όταν ανακοινώθηκε ο Μουρίνιο όλοι έπαθαν σοκ, αφού δεν είχε διαρρεύσει τίποτα. Υπό αυτή την έννοια, δεν αποκλείεται οι Ρωμαίοι να ετοιμάζουν όντως κάτι.

Σίγουρα πάντως, όπως αναφέρουν σημερινά ρεπορτάζ, οι Νταν και Ράιν Φρέντκιν ετοιμάζουν οικονομική ενίσχυση της Ρόμα. Και αυτή τη φορά δεν αναφερόμαστε σε δικά τους λεφτά, αλλά σε αυτά υποψήφιων επενδυτών. Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες των Τζαλορόσι έχουν ήδη βάλει πολλά λεφτά από το περασμένο καλοκαίρι και θα βάλουν κι άλλα. Τα χρέη και οι υποχρεώσεις, άλλωστε, είναι πολλές και τα έσοδα λίγα.

Με βάση όσα γράφουν σήμερα οι Ιταλοί, όμως, θέλουν και βοήθεια. Και τη θέλουν από επενδυτές, οι οποίοι θα μπουν στο κλαμπ σαν συμπαίκτες. Η Gazzetta dello Sport, για παράδειγμα, γράφει ότι οι Φρέντκιν αναζητούν λεφτά για τη Ρόμα στις ΗΠΑ. Σε κάποιο fund, δηλαδή, αφού αυτό έχει γίνει της μόδας πλέον στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Το είδαμε στη Μίλαν με το Elliott Group, το βλέπουμε στην Ιντερ με το Oaktree, πιθανώς να το δούμε και στους Τζαλορόσι.

Εκεί όπου υπάρχει αναμονή και για τον ισολογισμό, ο οποίος θα κλείσει στις 30 του μήνα. Με την ανακοίνωση των αριθμών θα πάρουμε όλοι μια γεύση για την κατάσταση που επικρατεί, αν και όλοι γνωρίζουν πια: Τα πράγματα είναι πιο δύσκολα από ποτέ, στον οικονομικό τομέα, για τα ποδοσφαιρικά κλαμπ.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ