Ερχονται αποδοκιμασίες για τον Σάρι στο Νάπολι – Λάτσιο

Η Λάτσιο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Νάπολι την Κυριακή και το Stadio Diego Maradona δεν περιμένει και με τις καλύτερες διαθέσεις τον Μαουρίτσιο Σάρι, γράφουν οι Ιταλοί.

Είναι ένα παιχνίδι σημαντικό και για τις δύο ομάδες, έστω για διαφορετικούς λόγους. Οι Παρτενοπέι θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή, οι Λατσιάλι να μην απομακρυνθούν από την 4άδα. Είναι και ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, όμως, για τον προπονητή των Ρωμαίων και πρώην των Ναπολιτάνων. Ο Σάρι θα βρεθεί για δεύτερη φορά ως αντίπαλος στην έδρα της Νάπολι και το κλίμα δεν είναι καλό για αυτόν. Ο λόγος; Η ομάδα με την οποία επέστρεψε ως αντίπαλος την πρώτη φορά.

Οπως αναφέρουν σήμερα ιταλικά Μέσα, θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες οι αποδοκιμασίες για τον Ιταλό προπονητή. Και αυτό επειδή οι οπαδοί των Παρτενοπέι δεν ξέχασαν το γεγονός ότι πήγε στη Γιουβέντους. Ο Σάρι ήταν αυτός που στην τριετία του στη Νάπολι ξεσήκωνε κι άλλο τον κόσμο κατά των Τορινέζων, για να πάει τελικά σε αυτούς όταν του έκαναν πρόταση. Και μπορεί τελικά να τελείωσε νωρίς από εκεί, μπορεί να έχει κόντρα με τους οπαδούς της, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι: Το γεγονός ότι πήγε στη Γιούβε τον έφερε στο στόχαστρο των οπαδών που κάποτε τον αγαπούσαν.

Ετσι, σημειώνουν οι Ιταλοί, θεωρούνται δεδομένες οι αποδοκιμασίες την Κυριακή στο Stadio Diego Maradona. «Υπάρχουν αυτοί που ξεχωρίζουν τον άνθρωπο από τον προπονητή», σημειώνει για παράδειγμα η Gazzetta dello Sport. Συμπληρώνοντας πως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι αποδεικνύει φέτος ότι η Νάπολι μπορεί να διεκδικήσει πρωτάθλημα και χωρίς τον Σάρι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ