Επιβεβαίωση από Μαρότα: Η Ιντερ πουλάει τον Ερικσεν

Ο Κρίστιαν Ερικσεν δεν υπολογίζεται από τον Αντόνιο Κόντε και τον Ιανουάριο θα αποχωρήσει από την Ιντερ, όπως είπε ο Μπέπε Μαρότα.

Εδώ και πολύ καιρό φαινόταν ότι ανάμεσα στον προπονητή των νερατζούρι και τον Δανό χαφ δεν μπορούσε να βρεθεί σημείο επαφής. Ο Κόντε είχε παράπονα από την απόδοση ή τη νοοτροπία του Ερικσεν, ο οποίος με τη σειρά του είχε παράπονα από τον τρόπο αντιμετώπισής του από τον Κόντε.

Το γεγονός, ειδικά, ότι δύο φορές ο προπονητής έβαλε τον Δανό ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά, είχε προκαλέσει άσχημη εντύπωση σε όλους, όπως είχαν επισημάνει και σχετικά δημοσιεύματα. Οπως και να έχει, οι δύο πλευρές προσπάθησαν να κάνουν μια τελευταία προσπάθεια για να έρθουν πιο κοντά αλλά προφανώς δεν τα κατάφεραν.

Ετσι, περιμένουν πλέον τον Ιανουάριο για να βρεθούν… όσο πιο μακριά γίνεται, αφού είναι επιβεβαιωμένο και επισήμως πλέον ότι η Ιντερ έχει τον Ερικσεν στη λίστα με τους παίκτες που πωλούνται.

«Ναι, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Κρίστιαν Ερικσεν είναι στη λίστα των παικτών που παραχωρούνται. Θα φύγει τον Ιανουάριο. Δεν είναι λειτουργικός για τα πλάνα μας και αντιμετώπισε δυσκολίες εδώ. Νομίζω πως είναι σωστό ο Κρίστιαν να φύγει και να πάει κάπου όπου θα βρει περισσότερο χώρο», ήταν τα λόγια του Μπέπε Μαρότα στο Sky Italia πριν την έναρξη του παιχνιδιού της Ιντερ με την Τορίνο.

Στόχος των Μιλανέζων, πλέον, θα είναι το να μη βγουν οικονομικά χαμένοι από αυτή την υπόθεση. Ο Ερικσεν είχε αποκτηθεί τον περασμένο Ιανουάριο με τους νερατζούρι να δίνουν στην Τότεναμ ένα ποσό που έφτανε στα 20 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι και το ελάχιστο ποσό με το οποίο θα δεχθεί να τον πουλήσει τώρα η Ιντερ, εκτός κι αν καταλήξει σε συμφωνία με κάποια ομάδα για ανταλλαγή παικτών.

Σενάριο που είχε κυκλοφορήσει πριν εβδομάδες για την Παρί Σεν Ζερμέν και τον Λεάντρο Παρέδες.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ