Επιβεβαίωση Μαρότα: «Η Suning εξετάζει την πώληση της Ιντερ»

Λίγη ώρα πριν την έναρξη του ματς κυπέλλου με τη Φιορεντίνα, ο Μπέπε Μαρότα επιβεβαίωσε ότι η Ιντερ μπορεί να αλλάξει ιδιοκτήτη.

Τις τελευταίες εβδομάδες είναι πολλά -και τα έχουμε παρουσιάσει αναλυτικά- τα ρεπορτάζ γύρω από την οικονομική κατάσταση των νερατζούρι, το πρόβλημα ρευστού που υπάρχει, τη δύσκολη θέση στην οποία έχει έρθει η Suning του Ζιανγκ Τζιντόνγκ και το ενδεχόμενο ακόμη και πώλησης του κλαμπ. Αυτό, το τελευταίο, δεν είναι σενάριο πλέον αλλά υπαρκτή πιθανότητα, αφού το επιβεβαίωσε και ο άνθρωπος που ξέρει όσο ελάχιστοι τι ακριβώς γίνεται στο εσωτερικό του κλαμπ.

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα με τη Φιορεντίνα στο Artemio Franchi για τους “16” του Coppa Italia, ο Μαρότα έκανε δηλώσεις και ρωτήθηκε για όλα όσα ακούγονται, ρίχνοντας βόμβα. Γιατί; Επειδή επιβεβαίωσε ότι όντως υπάρχει το ενδεχόμενη αλλαγής ιδιοκτησίας!

«Η ιδιοκτησία εξετάζει όλες τις περιπτώσεις και το ενδιαφέρον που υπάρχει για την Ιντερ, με σεβασμό στην ιστορία και το κύρος του κλαμπ, με γνώμονα το παρόν και το μέλλον», ήταν τα λόγια του γενικού διευθυντή των νερατζούρι, ο οποίος πρόσθεσε ότι αυτό δεν θα πρέπει να επηρεάσει τη δουλειά κανενός στην ομάδα.

«Το management της Ιντερ, το οποίο εκπροσωπώ εγώ, ξέρει ότι δουλεύει μέσα σε ένα πολύ συμπαγές περιβάλλον και μπορεί να βασίζεται σε ένα τεχνικό τιμ επίσης πολύ δεμένο. Αυτές οι συζητήσεις που γίνονται και τα όσα λέγονται για το θέμα δεν θα πρέπει να μας επηρεάσουν», πρόσθεσε ο Μαρότα, ο οποίος στη συνέχεια έκανε ένα σχόλιο και για το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα, ο νικητής του οποίου θα αντιμετωπίσει στον προημιτελικό τη Μίλαν.

«Το Coppa Italia είναι μια ιστορική διοργάνωση, έχουμε ως στόχο να παίξουμε ντέρμπι με τη Μίλαν και σε αυτή τη διοργάνωση και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό κόντρα στη Φιορεντίνα», είπε σχετικά.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ