Επιθετικό από Ερυθρό Αστέρα πήρε η Μίλαν – Τι γίνεται με την άμυνα

Η Μίλαν είναι έτοιμη να προχωρήσει στην απόκτηση του Μάρκο Λάζετιτς από τον Ερυθρό Αστέρα επενδύοντας για το μέλλον και παραμένει ανοιχτό το θέμα του αμυντικού που ψάχνει.

Η μεταγραφική περίοδος φτάνει στο τέλος της σιγά-σιγά και οι ομάδες πρέπει να φορτσάρουν. Και το κάνουν, με βάση όσα γίνονται γνωστά από τα σημερινά ρεπορτάζ. Οπως, για παράδειγμα, αυτά που θέλουν τους Ροσονέρι να προχωρούν σε μεταγραφή για την επένδυση. Μεταγραφή κυρίως για το μέλλον, αφού ο παίκτης που παίρνουν είναι 18 ετών. Για την ακρίβεια, έγινε 18 ετών πριν τρεις μέρες. Το γεγονός, όμως, ότι οι άνθρωποι των Μιλανέζων τον έχουν ξεχωρίσει, σημαίνει ότι αξίζει. Οι περισσότερες από τις κινήσεις που έχουν γίνει την τελευταία διετία, άλλωστε, αποδίδουν, οπότε γιατί να μην ισχύει και τώρα αυτό; Τα όσα έχει δείξει ως τώρα ο Λάζετιτς, στο κάτω-κάτω, είναι ενθαρρυντικά και η Μίλαν τον παρακολουθούσε καιρό.

Ο ύψους 1,92μ. σέντερ φορ έχει ξεχωρίσει στην U19 της Σερβίας και οι συμπατριώτες του τον πιστεύουν πολύ. Το ίδιο και οι άνθρωποι των Ροσονέρι, οι οποίοι τα βρήκαν με τον Ερυθρό Αστέρα στα 3 εκατ. ευρώ συν μπόνους. Οσο για τον παίκτη, ο οποίος αναμένεται ακόμη και εντός της ημέρας στο Μιλάνο, θα υπογράψει 5ετές συμβόλαιο. Ετσι, θα πάρει άμεσα θέση στο ρόστερ και συγκεκριμένα αυτή του Πιέτρο Πελέγκρι, ο οποίος επιστρέφει στη Μονακό. Και από εκεί και… θα επιστρέψει ξανά στην Ιταλία, αλλά με δανεισμό στην Τορίνο πλέον. Αυτό, όμως, δεν απασχολεί ιδιαίτερα τη Μίλαν, η οποία έκανε την επιλογή της: Επενδύσει στον Λάζετιτς, ο οποίος θα γίνει ο πρώτος παίκτης του Ερυθρού Αστέρα μετά τον Ντέγιαν Σαβίσεβιτς που θα υπογράψει στους Ροσονέρι.

Ολα ανοιχτά για αμυντικό

Από εκεί και πέρα, παραμένει ανοιχτό το μέτωπο του αμυντικού που έψαχναν και ψάχνουν οι Μιλανέζοι. Βασικά, άπαντες πίστευαν ότι είναι η απόλυτη προτεραιότητα, αλλά μπορεί και να μην είναι έτσι. Δεν αποκλείεται, δηλαδή, ακόμη και το ενδεχόμενο να μην αποκτηθεί παίκτης για την άμυνα. Ή να αποκτηθεί κάποιος, όπως σημειώνει η Gazzetta dello Sport, στο στυλ του Λάζετιτς. Κάποιος πιτσιρικάς δηλαδή. Να γίνει μια μεταγραφή – επένδυση για το μέλλον. Ενδεχόμενο που κερδίζει πόντους επειδή οι περιπτώσεις των Ερικ Μπαϊγί και Αμπντού Ντιαλό δεν είναι εύκολες.

Γκρίνια από τον κόσμο

Την ίδια ώρα, τα ιταλικά ΜΜΕ σημειώνουν και τη γκρίνια που παρατηρείται στις τάξεις των οπαδών των Ροσονέρι. Γκρίνια που προκύπτει από τα σχόλια που γίνονται στα social media ή στα ραδιόφωνα. Γκρίνια που αφορά στο γεγονός ότι η ομάδα τους δεν δείχνει διατεθειμένη ούτε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο να κάνει κάποιο… μπαμ. Να κάνει μια ηχηρή μεταγραφή. Να ρισκάρει περισσότερο οικονομικά προσβλέποντας σε άμεση ενίσχυση και όχι σε κινήσεις για το μέλλον κυρίως. Ολα αυτά, όμως, είναι θεωρητικά, γιατί αν στην πράξη τα πράγματα πάνε καλά για την ομάδα, θα ξεχαστούν τα όποια παράπονα από τη διοίκηση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ