Επίθεση σε Γιουβέντους, Μίλαν, Ιντερ: «Σκοτώνουν τη Serie A»

Η ανακοίνωση για την ίδρυση της Super League προκαλεί σεισμό στο ποδόσφαιρο, με τις Γιουβέντους, Μίλαν, Ιντερ να μπαίνουν στο στόχαστρο της Serie A.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, ιστορικές. Μέσα σε μία μέρα έχουν αλλάξει πάρα πολλά στο ποδόσφαιρο, με την UEFA και τις Λίγκες να είναι με την πλάτη στον τοίχο. Ανάμεσα τους φυσικά και η Serie A, η οποία απείλησε με αποβολή τις τρεις ιταλικές ομάδες. Μια απειλή που θα κληθεί να κάνει πράξη, αλλιώς δεν έχει και νόημα να απειλεί.

Προς το παρόν, πάντως, η ιταλική Λίγκα ανακοίνωσε συνεδρίαση εντός της ημέρας. Και είναι μια συνεδρίαση που αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον, όπως δείχνουν και οι δηλώσεις του CEO της Σασουόλο.

«Φαινόταν ότι θα γίνει αυτό, πρέπει να περιμένουμε για να καταλάβουμε ακριβώς τι θα κάνουν. Το απόγευμα έχουμε συνεδρίαση στη Λίγκα και ελπίζουμε οι τρεις ομάδες που εμπλέκονται να δώσουν καλές εξηγήσεις. Δεν μας αρέσει αυτό που γίνεται. Αυτοί που συμμετέχουν σε αυτό το πρότζεκτ έχουν μεγάλη ευθύνη, σκοτώνουν τα εθνικά πρωταθλήματα», είπε ο Τζοβάνι Καρνεβάλι και συνέχισε.

«Προσπαθούμε να καταλάβουμε, αλλά μπροστά μας έχουμε κάτι δυσάρεστο. Στη Λίγκα, αυτή την εποχή, υπάρχει κόντρα για τα πάντα. Κάναμε μεγάλες συζητήσεις για τα funds, τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Πριν λίγες μέρες επτά ομάδες ζήτησαν την παραίτηση του προέδρου Πάολο Νταλ Πίνο. Νομίζω τώρα εξηγούνται όλα. Είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή, νομίζω πως μας έχουν κοροϊδέψει».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ