Επίσημο: Παίκτης της Γιουβέντους ο Κάιο Ζόρζε – Ανακοίνωση της Σάντος

Ανακοίνωση από την πλευρά της Γιουβέντους δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει αυτή της Σάντος, η οποία επισημοποίησε την πώληση του Κάιο Ζόρζε.

Η συμφωνία με τον Τζόρτζιο Κιελίνι για την ανανέωση του συμβολαίου του δεν ήταν το μοναδικό σημερινό deal στο Τορίνο. Ο αρχηγός θα παραμείνει στη θέση του για άλλα δύο χρόνια και θα έχει ως συμπαίκτη και έναν 19χρονο Βραζιλιάνο. Ο λόγος, φυσικά, για τον Κάιο Ζόρζε, ο οποίος είναι πλέον παίκτης της Γιουβέντους. Και μπορεί ακόμη να μην το έχουν ανακοινώσει οι Μπιανκονέρι, το έκανε όμως η Σάντος.

Οι Βραζιλιάνοι επισημοποίησαν τη συμφωνία με τους Τορινέζους, πράγμα που σημαίνει ότι ο παίκτης θα αλλάξει άμεσα ομάδα. Η Γιούβε σκεφτόταν αν θα τον αποκτήσει από τώρα ή ως ελεύθερο τον Ιανουάριο, επιλέγοντας το πρώτο τελικά. Οσο για τις οικονομικές λεπτομέρειες, η Σάντος δεν κάνει καμία αναφορά. Αυτά, λογικά, θα γίνουν γνωστά στην ανακοίνωση των Μπιανκονέρι, οι οποίοι δημοσιεύουν αναλυτικά τα οικονομικά σε κάθε deal.

Με βάση τα ρεπορτάζ, πάντως, η συμφωνία πρέπει να έκλεισε στα 3-4 εκατ. ευρώ. Οσο για το συμβόλαιο του Κάιο Ζόρζε, επίσης με βάση τα ρεπορτάζ, θα είναι ως το 2026 με ετήσιες απολαβές 1,5 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες μέρες, ο 19χρονος υπολογίζεται άμεσα για την πρώτη ομάδα. Είναι αυτός, δηλαδή, με τον οποίο ολοκληρώνεται η επιθετική γραμμή.

Εκτός κι αν υπάρξει αλλαγή δεδομένων με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, οπότε θα αναζητηθεί φορ σε μια τέτοια περίπτωση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ