Επίσημο: Ανακοίνωσε τον Τσέλικ η Ρόμα

Η Ρόμα είχε συμφωνήσει εδώ και καιρό με τη Λιλ για τον Ζέκι Τσέλικ και τώρα ήρθε η ώρα να επισημοποιηθεί η μεταγραφή.

Το βασικό θέμα στο ρεπορτάζ των Τζαλορόσι τις τελευταίες μέρες είναι ο Νικολό Τζανιόλο. Θα ανανεώσει; Θα παραμείνει με το υπάρχουν συμβόλαιο; Θα πάρει μεταγραφή στη Γιουβέντους; Αυτά είναι τα με τα οποία ασχολούνται καθημερινά οι Ιταλοί, αλλά υπάρχουν κι άλλα θέματα. Οπως, για παράδειγμα, αυτό της μεταγραφής του Τσέλικ στη Ρόμα. Μια μεταγραφή που βασικά είχε κλείσει εδώ και καιρό και απέμεναν τα τυπικά. Να πάει στη Ρώμη ο παίκτης, να περάσει ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να ανακοινωθεί. Και τελικά τώρα έγιναν όλα αυτά και το θέμα έκλεισε και τυπικά.

Οι Τζαλορόσι ανακοίνωσαν την απόκτηση του 25χρονου διεθνή Τούρκου δεξιού μπακ, ο οποίος υπέγραψε ως το 2026 με ετήσιες απολαβές στα 2 εκατ. ευρώ. Σε ό,τι αφορά τα λεφτά που θα δοθούν στη Λιλ, είναι 7 εκατ. ευρώ. Παράλληλα, η γαλλική ομάδα διατηρεί και ποσοστό μεταπωλησης του παίκτη, ύψους 15%. Ολα, επομένως, έγιναν όπως έπρεπε στο θέμα του Τσέλικ και η Ρόμα, πλέον, πάει για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις της.

Αναμονή για Τζανιόλο

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Τζανιόλο, οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι εντός των ημερών θα υπάρξουν εξελίξεις. Θα υπάρξει επίσημη επαφή από την πλευρά της Γιουβέντους, η οποία ετοιμάζει την πρότασή της. Και σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ιταλοί από αργά το βράδυ της Δευτέρας (4/7), όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει συμφωνία. Απομένει, φυσικά, αυτό να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί από τα γεγονότα…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ