Εκτός Euro μένει ο Ιμπραΐμοβιτς – Ικανοποίηση στη Μίλαν

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν θα πάρει τελικά μέρος στο Euro με τη Σουηδία, γεγονός που προκαλεί ικανοποίηση στους ανθρώπους της Μίλαν.

Για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις, είναι αυτονόητο ότι οι Ροσονέρι ήθελαν να δουν τον Σουηδό σταρ στο Euro. Ξέρουν όλοι, άλλωστε, πόσο πολύ το ήθελε, οπότε λογικό ήταν να χαίρονται με τη χαρά του. Οχι, όμως, αυτό να γινόταν εις βάρος τους. Δεν ήθελαν, δηλαδή, ο Ζλάταν να συμμετάσχει στη διοργάνωση, αν αυτό του δημιουργούσε θέμα ενόψει της νέας σεζόν. Και οι εξετάσεις έδειξαν ότι υπήρχε αυτός ο κίνδυνος.

Ο τραυματισμός του Ιμπραΐμοβιτς στο γόνατο, στο ματς της Μίλαν με τη Γιουβέντους, αποδείχθηκε πιο σοβαρός τελικά. Νεότερα ρεπορτάζ, σήμερα, έκαναν λόγο για απουσία έξι εδομάδων. Για τόσο διάστημα θα έπρεπε να κάνει προσεκτική αποθεραπεία, δηλαδή. Πιθανή συμμετοχή του στο Euro, επομένως, θα μπορούσε να του δημιουργήσει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Πρόβλημα που θα επηρέαζε, κατ’ επέκταση, την προετοιμασία του ενόψει της επόμενης σεζόν. Με δεδομένο ότι τα χρόνια έχουν αρχίσει να φαίνονται, αφού και φέτος ο Σουηδός έχασε πολλά παιχνίδια, οι Ροσονέρι προβληματίζονταν. Τη λύση, όμως, τη δίνει η εθνική Σουηδίας, η οποία δεν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή. Η απόφαση, μάλιστα, παρουσιάζεται ήδη ως οριστική από τον διεθνή Τύπο.

Αυτό, επομένως, σημαίνει ότι ο Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να αποθεραπευτεί με την ησυχία του και με το μυαλό του στη Μίλαν. Με τη φανέλα της οποίας θα επιστρέψει και στο Champions League, πλην συγκονιστικού απροόπτου, από Σεπτέμβριο. Οταν και θα αρχίσει αυτή που αναμένεται να είναι η τελευταία σεζόν στη μεγάλη καριέρα του Ζλάταν.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ