Εκρηξη Φεράρα για Κασάνο: «Το μπιμπερό και βούλωσέ το»

Ο Αντόνιο Κασάνο σχολίασε το πρώτο πρωτάθλημα της Νάπολι το 1987 και ο Τσίρο Φεράρα αποφάσισε να του απαντήσει.

Ο Fant’Antonio, το ξέρουμε όλοι, πάντα προκαλούσε. Είτε με κάποιες εκρήξεις του μέσα στο γήπεδο, είτε με τις δηλώσεις του. Και από τη στιγμή που έχει σταματήσει το ποδόσφαιρο «πυροβολεί» αδιακρίτως. Μόνο την τελευταία εβδομάδα, για παράδειγμα, τα έχωσε στους πάντες. Ακόμη και στον Χάαλαντ, για τον οποίο είπε ότι με τη μπάλα στα πόδια δεν ξέρει τίποτα. Δεν προκαλεί εντύπωση, επομένως, το γεγονός ότι αποφάσισε να ασχοληθεί και με τη Νάπολι. Για την ακρίβεια, θέλησε να αποθεώσει τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα και είπε το εξής: «Πήρε το πρώτο πρωτάθλημα στη Νάπολι έχοντας για συμπαίκτες κάτι χαμένους. Στο δεύτερο, εντάξει, ήταν μια αξιοπρεπής ομάδα».

Αυτή η δήλωση, λοιπόν, δεν άρεσε στους πρώην συμπαίκτες του Αργεντίνου. Δεν άρεσε σε αυτούς που ήταν στην ομάδα που κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα το 1987. Και αφού δεν τους άρεσε, αποφάσισαν να απαντήσουν. Ο Φεράρα λοιπόν, μέλος εκείνης της ομάδας, είπε να ασχοληθεί με τον Κασάνο και το έκανε. Πώς; Γράφοντας το ακόλουθο μήνυμα στα social media…

«Γεια σου Αντόνιο, μιλάς για πράγματα που προφανώς δεν γνωρίζεις καλά, χρησιμοποιώντας μια γλώσσα που ξέρεις ακόμη λιγότερο. Στις 10 Μαΐου 1987, ενώ εμείς κατακτούσαμε το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της Νάπολι, εσύ δεν είχες συμπληρώσει ακόμη 5 χρόνια ζωής και χρησιμοποιούσες το μπιμπερό. Βούλωσέ το λοιπόν, είναι καλύτερο για σένα. Ο Ντιέγκο δεν θα ήθελε ποτέ στα αποδυτήριά του ένα “φαινόμενο” σαν εσένα. Υπογραφή: Ενας χαμένος».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ