Εκπληξη με Σιρίγκου η Νάπολι – Πιο κοντά ο Ρασπαντόρι

Η Νάπολι συμφώνησε σε όλα με τον Σαλβατόρε Σιρίγκου και απομένουν τα τυπικά, ενώ πλησιάζει και στον Τζάκομο Ρασπαντόρι.

Το κλίμα γύρω από τους Παρτενοπέι, όπως έχει αναφερθεί ξανά, δεν είναι και το καλύτερο. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι στη διοίκηση θα τα βάψουν μαύρα ή ότι η ζωή σταματάει. Είτε στηρίζουν οι οπαδοί είτε όχι, επομένως, η Νάπολι συνεχίζει τις μεταγραφικές προσπάθειές της και έκλεισε τον Σιρίγκου. Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι ψάχνει βασικό και αναπληρωματικό τερματοφύλακα και τον δεύτερο τον βρήκε.

Θα είναι ο 35χρονος Ιταλός, πρώην της Τζένοα, ο οποίος θα υπογράψει για 1+1 χρόνο. Οσο για τις ετήσιες απολαβές του, θα είναι στις 700.000 ευρώ. Παράλληλα, προβλέπεται και ο εξής όρος: Αν η Νάπολι αποφασίσει να λύσει το συμβόλαιο του Σιρίγκου θα του δώσει αποζημίωση ύψους 100.000 ευρώ. Και αφού βρέθηκε ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, συνεχίζονται οι προσπάθειες για τον βασικό. Υποψήφιοι; Δύο, όπως φαίνεται. Ο Κέπα Αριθαμπαλάγα της Τσέλσι και ο Κέιλορ Νάβας της Παρί Σεν Ζερμέν.

Ολο και πιο κοντά σε Ρασπαντόρι

Από εκεί και πέρα, όλα δείχνουν ότι είναι θέμα χρόνου να αποκτήσει η Νάπολι τον Ρασπαντόρι. Με τον Ιταλό επιθετικό της Σασουόλο, άλλωστε, υπάρχει ήδη συμφωνία και απομένει να υπάρξει και με τη Σασουόλο. Και θα υπάρξει, όπως έδειξαν και οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της, Τζοβάνι Καρνεβάλι.

«Πιστεύω ότι η συμφωνία δεν είναι μακριά. Θέλουμε να τα βρούμε με τη Νάπολι πριν αρχίσει το πρωτάθλημα. Θα τον κρατούσαμε ευχαρίστως αλλά ξέρουμε ότι θέλει να πάει σε μια μεγάλη ομάδα. Θα πάει, αλλά αφού πρώτα συμφωνήσουμε και εμείς με τη Νάπολι».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ