Εκπληξη: «Η Ιντερ θα αλλάξει σήμα τον Μάρτιο»

Αλλαγές σε όλα τα επίπεδα θα υπάρξουν στην Ιντερ το προσεχές διάστημα, αφού μπορεί να αλλάξει τόσο ιδιοκτησία όσο και σήμα.

Οι νερατζούρι είναι καθημερινά ένα από τα αγαπημένα θέματα του ιταλικού Τύπου λόγω των όσων γίνονται στο διοικητικό – οικονομικό κομμάτι, με την αναζήτηση ενός επενδυτή, είτε για να είναι συμπαίκτης της Suning είτε ακόμη και για να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών. Και σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ, το δεύτερο ενδεχόμενο συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες από το πρώτο.

Αυτή θα είναι, αν όντως γίνει, μια μεγάλη αλλαγή για την Ιντερ, αλλά μέσα στο 2021 και μάλιστα σύντομα, θα υπάρξει και μια ιστορική. Οπως αναφέρει το έγκυρο (για φανέλες και σήματα) Footy Headlines, επικαλούμενο ιταλικό ρεπορτάζ, τον Μάρτιο οι νερατζούρι θα μπουν σε μια νέα εποχή, παρουσιάζοντας το νέο σήμα τους!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως αποτελεί κοινό μυστικό στο Μιλάνο ότι οι άνθρωποι του κλαμπ, σε συνεργασία με εταιρίες που ειδικεύονται σε θέματα marketing, δουλεύουν εδώ και καιρό πάνω στο νέο σήμα, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί επισήμως στα μέσα Μαρτίου. Πρόκειται, αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, για μια απόφαση που έχει παρθεί και η οποία δεν θα αλλάξει από τον νέο ιδιοκτήτη, αν όντως έχει υπάρξει συμφωνία της Suning με κάποιο επενδυτικό fund ως τότε.

Λεπτομέρειες δεν αναφέρονται στο σχετικό κομμάτι, παρά μόνο ότι θα είναι ένα σήμα πάνω στη λογική αυτού της Γιουβέντους. Θα είναι, δηλαδή, κάτι που θα συμβαδίζει με την ψηφιακή εποχή στην οποία ζούμε, θα έχει ως στόχο να φέρει πιο κοντά στην Ιντερ και ανθρώπους ανά τον κόσμο που δεν ασχολούνται φανατικά με το ποδόσφαιρο και παράλληλα θα είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί σαν μάρκα πάνω σε προϊόντα που τώρα δεν είναι δυνατόν να φέρουν πάνω τους το νυν σήμα.

Τρόπος σκέψης που συμβαδίζει με αυτόν της Γιούβε, όταν αυτή είχε σοκάρει τους πάντες παρουσιάζοντας το νέο της σήμα τον Ιανουάριο του 2017. Τοτε, οι μπιανκονέρι δήλωναν σίγουροι ότι αργά ή γρήγορα θα ακολουθήσουν κι άλλα ποδοσφαιρικά κλαμπ, εντός και εκτός Ιταλίας. Τρία χρόνια (και δύο μήνες) μετά, μπορεί να τους επιβεβαιώσει η μία από τις δύο παραδοσιακές αντιπάλους της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ