Η ειρωνεία του Μπερλουσκόνι για Ιμπραΐμοβιτς και η ατάκα για Πίρλο

Μπορεί ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να ενδιαφέρεται πλέον για τη Μόντσα, αλλά δεν ξεχνάει τη Μίλαν και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Καβαλιέρε έχει την πολιτική, τις επιχειρήσεις του και τη Μόντσα. Αυτοί είναι οι τρεις τομείς που τον απασχολούν πλέον, όπως λέει, αλλά δεν ξεχνάει το παρελθόν. Και μπορεί να αποφεύγει το να μιλάει συνεχώς για τη Μίλαν και τα θέματά της, αλλά μερικές φορές το κάνει. Οπως, για παράδειγμα, τώρα.

Ο Μπερλουσκόνι ήταν στο γήπεδο της Μόντσα και από εκεί έκανε δηλώσεις, απαντώντας σε ερώτηση για τον Ιμπραΐμοβιτς. Μια ερώτηση που αφορούσε στην παρουσία του Σουηδού, για τέσσερις μέρες, στο φεστιβάλ του Sanremo.

«Δεν μπορώ να μπω σε θέματα που αφορούν εσωτερικές αποφάσεις της ομάδας. Προφανώς, όμως, ο Ζλάταν χρειαζόταν να ξεκουραστεί. Σε διαφορετική περίπτωση, δεν μπορώ να καταλάβω πώς η Μίλαν επέτρεψε κάτι τέτοιο», ήταν τα λόγια του Μπερλουσκόνι.

Από εκεί και πέρα, το πρώην αφεντικό των ροσονέρι ρωτήθηκε και για τον Τζίτζιο Ντοναρούμα. «Τον Ντοναρούμα τον παρακολουθούσα από όταν ήταν στα τμήματα υποδομής. Είχα καταλάβει ότι θα μπορούσε να γίνει σπουδαίος τερματοφύλακας. Η Μίλαν πρέπει να συνεχίσει να τον έχει στο ρόστερ της και στο μέλλον», ήταν η απάντησή του.

Η αγάπη για Πίρλο

Τέλος, ο Μπερλουσκόνι μίλησε και για έναν πρώην ροσονέρο και νυν μπιανκονέρο. Τον Αντρέα Πίρλο, για τον οποίο είχε μόνο καλά λόγια.

«Ηταν ο καλύτερος χαφ για πολλά χρόνια. Ηταν μεγάλος πόνος το να τον βλέπω να φεύγει από τη Μίλαν. Πιστεύω ότι μπορεί να εξελιχθεί σε πάρα πολύ καλό προπονητή στη Γιουβέντους», ήταν τα λόγια του Καβαλιέρε.

Γενικά, πάντως, η απόφαση του Ιμπραΐμοβιτς να πάει στο Sanremo δεν έχει προκαλέσει και την καλύτερη εντύπωση στα ΜΜΕ. Και κυρίως το γεγονός ότι η Μίλαν έδωσε τη συγκατάθεσή της.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ