«Εχει χαθεί εντελώς, είναι παιδάκι, όχι ηγέτης» – Επίθεση σε Ντιμπάλα

Ο Πάουλο Ντιμπάλα δεν έχει υπογράψει ακόμη σε καμία ομάδα και ο Πάολο Ντι Κάνιο για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες… τον κράζει.

Οταν ο Αργεντίνος ήταν σε συζητήσεις με τη Γιουβέντους για την ανανέωση του συμβολαίου, ο παλαίμαχος Ιταλός είχε πάρει θέση. Ξεκάθαρη. Το είχε κάνει μέσω του Sky Italia, όπου εργάζεται ως σχολιαστής, λέγοντας: «Ο Ντιμπάλα; Ως ουδέτερος, ως ποδοσφαιρόφιλος, δεν έχω κανένα πρόβλημα να του δώσει η Γιουβέντους 5ετές συμβόλαιο με 20 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο, απολαμβάνω τις ντρίμπλες του, την τεχνική του. Αν ήμουν στη διοίκηση του κλαμπ, όμως, θα έπρεπε να σκεφτώ τα πάντα. Δεν μπορώ να έχω ένα 10άρι που με μαθηματική ακρίβεια λείπει από 15 παιχνίδια κάθε σεζόν τα τελευταία 3-4 χρόνια και παράλληλα είναι τόσο εύθραυστος συναισθηματικά, σαν ένα μωρό που κλαίει».

Από τότε πέρασαν τρεις μήνες και τελικά η διοίκηση των Μπιανκονέρι έκανε αυτό που έλεγε και ο Ντι Κάνιο: Δεν πρόσφερε νέο συμβόλαιο στον Αργεντίνο, ο οποίος αποχώρησε ως ελεύθερος. Παρ’ όλα αυτά, παραμένει χωρίς ομάδα αφού δεν έχει υπογράψει πουθενά ακόμη. Ναι μεν τα έχει βρει σχεδόν με την Ιντερ, αλλά υπογραφή δεν υπάρχει. Και αφού δεν υπάρχει, ο Ντι Κάνιο επανήλθε στο θέμα, αφού ρωτήθηκε σχετικά σε συνέντευξη που παραχώρησε. Ερώτηση, στην οποία έδωσε την ακόλουθη απάντηση…

«Λυπάμαι πραγματικά για το γεγονός ότι είναι χωρίς ομάδα. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να σε κάνει να τρίβεις τα μάτια σου με κάποια ενέργειά του. Είναι προφανώς, όμως, ότι έχει χαθεί εντελώς. Οτι δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που βλέπαμε πριν 4-5 χρόνια. Αν πρέπει να του δώσω λεφτά, το περιβραχιόνιο του αρχηγού και τον ρόλο του ηγέτη, απαντώ αρνητικά. Οχι. Ο Ντιμπάλα δεν έχει αυτό το ανάστημα. Είναι ένα παιδάκι. Και μάλιστα ένα καλό, πολύ καλό παιδάκι, ενώ για να είσαι ηγέτης σε μεγάλη ομάδα πρεπει να είσαι και λίγο… κακός».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ