Δικαίωσε Τορίνο ο αθλητικός δικαστής, κινείται νομικά η Λάτσιο

Ο αθλητικός δικαστής τάχθηκε υπέρ της Τορίνο για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με τη Λάτσιο, η οποία αντιδράει.

Δεν είναι μόνο το Γιουβέντους – Νάπολι που παραμένει σε εκκρεμότητα. Υπάρχει και το Λάτσιο – Τορίνο, το οποίο είναι ίδια περίπτωση. Οπως οι παρτενοπέι δεν είχαν ταξιδέψει για το ματς με τους μπιανκονέρι, έτσι και η γκρανάτα δεν ταξίδεψε για αυτό με τους λατσιάλι. Ο λόγος; Απαγόρεση από το ASL της Περιφέρειας του Πιεμόντε.

Η Τορίνο είχε αρκετά κρούσματα κορονοϊού και δεν της επιτράπηκε να ταξιδέψει στη Ρώμη, με τη Λάτσιο να ζητάει τη νίκη. Αυτό, όμως, δεν θα γίνει, αφού ο αθλητικός δικαστής απεφάνθη ότι δεν υπάρχει λόγος τιμωρίας της γκρανάτα. Αποδέχθηκε ότι δεν μπορούσε να ταξιδέψει και σεβάστηκε το δεδικασμένο που δημιουργήθηκε.

Ετσι, το μπαλάκι πλέον πάει στη Λίγκα, η οποία θα πρέπει να ορίσει ημερομηνία διεξαγωγής. Την ίδια ώρα, οι λατσιάλι σχολίασαν αυτή την εξέλιξη, με την ακόλουθη ανακοίνωση: «Λαμβάνουμε υπόψιν μας την απόφαση του αθλητικού δικαστή και θα κινηθούμε με όλους τους νόμιμους τρόπους για να δείξουμε το δίκιο μας».

Η κόντρα Λοτίτο – Κάιρο

Στην περίπτωση των Λάτσιο και Τορίνο, πάντως, πρέπει να σταθούμε και σε κάτι άλλο. Σε μια σημαντική παράμετρο. Εξωαγωνιστική. Οι πρόεδροι των δύο ομάδων, Κλαούντιο Λοτίτο και Ουρμπάνο Κάιρο, είναι εχθροί. Δεν είναι υπερβολικό αυτό αλλά η πραγματικότητα.

Οι σχέσεις τους είναι οι χειρότερες και φαίνεται με κάθε τρόπο. Τα ΜΜΕ του Κάιρο χτυπάνε συνεχώς τον Λοτίτο, ο οποίος απαντάει με τη δύναμή του σε Λίγκα και Ομοσπονδία. Δύναμη που απειλείται τώρα, αφού έχει βρεθεί στο στόχαστρο κι άλλων. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπορούν να συμφωνήσουν ήρεμα κι ωραία οι δύο ομάδες στο τι πρέπει να γίνει για το μεταξύ τους παιχνίδι.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ