«Δεν το γεμίζουμε ούτε με δωρεάν εισιτήρια» – Προκαλεί τους οπαδούς της Λάτσιο ο Λοτίτο

Συνέχεια στην κόντρα του με τους οπαδούς της Λάτσιο δίνει ο Κλαούντιο Λοτίτο, αναφερόμενος στο θέμα των εισιτηρίων.

Η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις των δύο πλευρών ποτέ δεν ήταν τέλειες. Απλά, για κάποια χρόνια υπήρχε κάτι σαν ανακωχή. Μέχρι που, τελικά, η κόντρα άναψε και πάλι. Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, άλλωστε, έχουμε δει τους ultras των Λατσιάλι να αντιδρούν για διάφορα. Τις τιμές των εισιτηρίων, τις μεταγραφές, τη λογική της διοίκησης… Οχι και ό,τι καλύτερο δηλαδή, με τον πρόεδρο να παραμένει σιωπηλός επί μήνες. Τώρα, όμως, ο Λοτίτο γιορτάζει τα 65α γενέθλιά του και δεν γινόταν να μη μιλήσει για τη Λάτσιο. Και φυσικά για τους οπαδούς της.

«Υπάρχει ένας σκληρός πυρήνας που στηρίζει τη δουλειά μου. Η Λάτσιο ήταν πάντα ψηλά στη βαθμολογία. Στην 4η θέση, στην 5η, στη χειρότερη στην 6η…. Συμμετείχαμε πάντα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κατακτήσαμε τρόπαια, δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το κλίμα εναντίον μου. Δεν είναι θέμα τιμών των εισιτηρίων, αν και καταλαβαίνω την οικονομική κρίση. Ακόμη κι αν δίναμε δωρεάν όλα τα εισιτήρια, δεν θα γεμίζαμε το γήπεδο. Αυτή είναι η αλήθεια. Στο γήπεδο έχουν παρουσία, σχεδόν πάντα, 30.000 οπαδοί. Αυτό είναι το πρόβλημα. Το γεγονός ότι στο γήπεδο έχουμε μικρότερη παρουσία σε σχέση με άλλες ομάδες», είπε αρχικά ο Λοτίτο και συνέχισε.

«Οι οπαδοί θα έπρεπε να είναι ικανοποιημένοι. Η Ρόμα, η Μίλαν, η Ιντερ, όλοι αλλάζουν ιδιοκτήτες, η Λάτσιο όχι. Υπάρχει σταθερότητα, όσες βλακείες κι αν γράφουν ή αν λένε κάποιοι. Η Λάτσιο δεν έχει κανενός είδους προβλήματα», είπε ο Λοτίτο και κατέληξε: «Τουλάχιστον αποτελώ σάκο του μποξ για τους οπαδούς, καλό είναι αυτό, ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν. Και θέλω να υπογραμμίσω, σε αυτό το σημείο, πως αυτές οι δηλώσεις μου δεν αποτελούν πολεμική».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ