Χωρίς Ιντσάγκι στην Βερόνα η Λάτσιο

Ο τεχνικός της Λάτσιο, Σιμόνε Ιντσάγκι, διαγνώστηκε με τον Covid-19. «Ολη η οικογένεια είναι θετική, είμαστε σε απομόνωση» είπε η γυναίκα του.

«Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δυστυχώς, ύστερα από τα τεστ που κάναμε, ολόκληρη η οικογένειά μας βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Είμαστε όλοι σε καραντίνα». Αυτό ήταν το μήνυμα της συζύγου του προπονητή της Λάτσιο, Σιμόνε Ιντσάγκι. Η Γκάια Λουκαριέλο έδωσε τα νέα για τον allenatore, ο οποίος την Δευτέρα (05/04) γιόρτασε τα 45α γενέθλιά του. Ο νεαρός τεχνικός είναι ασυμπτωματικός, όμως, όπως ορίζουν οι υγειονομικοί κανόνες, είναι αναγκασμένοςμ να αποχωριστεί το κλαμπ στην τελική ευθεία της μάχης για το Champions League.

Για να κάνει επίσημο το γεγονός, οι Λατσιάλι έγραψαν. «Η Λάτσιο ανακοινώνει ότι έμαθε από ένα μέλος του τεχνικού επιτελείου ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό έπειτα από τεστ που έκανε μαζί με την οικογένειά του. Το κλαμπ έχει ήδη εφαρμόσει τα απαραίτητα μέτρα για να προστατευθεί η υγεία όλων». To όλο σκηνικό, δεν είναι άγνωστο στους Ρωμαίους, αφού λίγοι είναι εκείνοι που δεν έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό.

Ματς χωρίς προπονητές

Υπενθυμίζεται ότι η Λάτσιο θα παραταχθεί χωρίς τον Ιντσάγκι στον αγώνα με την Βερόνα στο Μπεντεγκόντι. Και το ματς θα έχει μια ιδαιτερότητα. Επειδή ο προπονητής της Ελλάς, Ιβάν Γιούριτς, είναι τιμωρημένος, οπότε θα δούμε ένα παιχνδί χωρίς προπονητές. Ενα παιχνίδι που είναι το πρώτο από μια σειρά κρίσιμων αγώνων για την κατάληψη θέσης στην 4άδα. Την ίδια στιγμή, τα πράγματα πηγαίνουν καλά για τον Σιμόνε όσον αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του με τον σύλλογο, κάτι το οποίο έχει κάνει σαφές ο ίδιος. «Δεν υπάρχει πρόβλημα με τον πρόεδρο» ήταν η ατάκα του πρώην παίκτη της ομάδας. Οπως έχει γίνει γνωστό, θα πάρει κοντά στα 7.5 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Διαβάστε στο italians.gr τα νέα της Λάτσιο

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ